A székelyföldi autonómiáról

2013. október 27. 22:54

A hiszteroliberális értelmiség rasszizmust kiált.

2013. október 27. 22:54
Schiffer András
Schiffer András
Facebook

„»Kiafaszt akarnak ezek nyalogatni?« (Kálmán C. György) Annyira vicces, ahogy a hiszteroliberális értelmiség rasszizmust kiált a székelyföldi autonómia kapcsán. A kérdés amúgy jogos és jó helyre is címezték: azoknak, akik amúgy még mindig ennek az ejrópéer »szürkeállománynak« akarnak megfelelni.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 171 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mustarharmas
2013. október 28. 11:02
Köszönöm Schiffer Úr, ismét meggyőzött arról, hogy a tisztességes baloldal valahonnan az lmp környékéről fog kinőni...
Agnieszka
2013. október 28. 10:17
Schiffer alapjában véve egy jóérzésű balos liberálzöld. Ezt az is bizonyítja, ahogy a Karácsony-Jávor blokk otthagyta, mert Schiffer nem volt hajlandó engedni. A zöld gondolat nagyon időszerű. Ahogy az Orbánról, Fideszről nyilatkozik, az nekem túlzás, de legalább nem mindenre csípőből tüzel, a nemzeti érdek teljes semmibe vevésével, sőt, ellene, ahogy a többiek. Ezt elvi politizálásnak is lehet hívni, ami szimpatikus. Nem nagyon tudom Róna Péternek elnézni azt, h. a Gyucsány-Bajnai kormányok alatt simán hallgatott, most meg küzd Orbánék ellen, helyenként és időnként személyes, militáns gyűlöletéből is felvillantva nem keveset, de még mindig szimpatikusabb, mint a Petschnig- Vértes-Lengyel-Bauer társaság, mely szerintem kimondottan kártékony volt. Ha nem lett volna, nem itt tartanánk. Schiffer már máskor is nyilatkozott a magyar érdekek mellett. Tetszik, nem tetszik, magyar érdek, h. a számos erdélyi és nem erdélyi magyar őshonos kisebbség megtarthassa anyanyelvét, saját szempontjai szerint ápolhassa történelmi hagyományait és ezzel együtt lehessen lojális állampolgára hazájának, tehát maradhasson magyar nemzetiségű román és más állampolgár.
citizen queen
2013. október 28. 10:13
Egyébként valamelyik "liberális" troll elmagyarázná, mi a rasszizmus abban, hogy a magyarok kiállnak az erdélyi magyarok mellett? Akiket akaratuk ellenére szakítottak el tőlünk? A világ legtermészetesebb dolga ez, csak nálunk csinál ebből is hisztériát egy hangos, agresszív, aljas kör. Akik máskor mindenki iránt szolidaritást, összefogást akarnak erőszakosan kicsikarni, de most, most nem. Schifferrel ellentétben úgy vélem, ez nem vicces - bár abszurdnak abszurd -, hanem végtelenül szomorú.
tango47
2013. október 28. 09:41
Bár sok mindenben nem értek egyet Schifferrel, azért azt el kell ismerni, hogy minőségileg más szintet képvisel, mint az okt. 23-án a Műegyetemnél fellépő szánalmas bohócok a rajongótáborukkal együtt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!