Az Index cikkét olvasva

2013. október 03. 21:29

Kicsinyes és pitiáner cikket közölt a portál, amely a korrekt tájékoztatás elveivel köszönő viszonyban sincsen.

2013. október 03. 21:29
Lázár János
Lázár János
Index

Az index.hu cikkét elolvasva felmerült bennem, hogy van olyan jogszabály Magyarországon, amelyik a 3200 település egyikének, másikának tiltja, hogy fejlesztési forrásokat kapjon. Miután meggyőződtem arról, hogy ilyen jogszabály nincs, csak annyit tudok mondani: kicsinyes és pitiáner cikket közölt a portál, amely a korrekt tájékoztatás elveivel köszönő viszonyban sincsen.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 122 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
belga
2013. október 04. 11:08
Kérdés: Van e (volt e a kérdéses időben) olyan jogszabály, amely tiltja a lézerblokkoló használatát? Ha a válasz igen, akkor a következő kérdés: Ha Lázár véleménye szerint a jogszabályok előírásainak meg kell felelni (legyenek azok akármilyenek) akkor az ő lézerblokkolós autókázása mi is volt?
sobrk
2013. október 04. 10:28
...a kocsmában.
BőröndÖdön
2013. október 04. 10:25
Ceausescu nem alkotott ekkorát a szülőfalujával,gratula a baltásnak.
bini
2013. október 04. 09:57
A sok csakszolónak akkor lenne igaza, ha a turisztikai fejlesztések között az egyetlen kisvasut lenne a Bicske- Felcsut. Én, mintha hallottam volna egy közép és hússzútávu fejlesztést kisvasut ügyben az ország külömböző területén, sőt a meglévök fejlesztéséről és korszerüsítéséről is. Ezekkel párhuzamosan a Turistaházak felújitása, turistautvonalak korszerüsítése az erdök látogatottságának felszabaditása a természetjárok, a lovasturizmus fellenditése is a cél, vagyis a falusi turizmus, ami megtöri a Budapest központuságot. A vidéket, hazánk külömböző tájegységeit integrálja a hazai és külföldi vendégek látókörébe. Ennek egyik alapvető feltétele az elérhetőség, infrastrukturális fejlesztések, ami közuton, vasuton, levegőben történik. Mivel a 14-20 közötti eus pénzek nagyrészt az őnkormányzatoknál lesznek felhasználva és a döntések is a területekre lesz leosztva, ezért a területek tájegységek a vidék az ami regionálisan összehangolva tudják eldönteni, hogy az ott élő emberek számára milyen beruházás az ami élet és munkakörülményeit, valamint a turisztikai lehetőségeik legjobban megfelel. A Felcsut és környéke, az Arborétum és az egész tájegység ami nem most, hanem évszázadokkal ezelött is egy látogatott kiemelt hely Volt. El kell menni kirándulni a környékre és megísmerni.Sokan látogatnak oda és látogattak azelött is, mielött egyáltalán Orbán megszületett volna Alcsutdobozon, ahonan szülei Felcsutra, majd Székesfehérvára költöztek volna. Demján Egyeki parasztgyerek, aki szintén saját faluját preferálta mikor a flimstudiot oda álmodta meg és müködtettik embereknek munkát adva és a település bevételeit növelve. Nem tudom melyik évben Volt az, hogy a médiában megjelent, hogy Felcsuton fizették be a legtöbb személyi jővedelemadot és az államnak a vállalkozások egy főre kivetitve. Orbán nem Volt ME ebben az ídőben. Hiába a jó SI Faktor még mindig előkelő helyet foglal el azoknál az embereknél leginkább, akik teheségtelenek, lusták nincs kreativitásuk és várják a sültgalambot.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!