iEndlösung, avagy a fertőzések megállítása

2013. október 22. 11:26

Jön az újabb Apple-bejelentés. Emlékezzünk egy-két dologra, és gondolkodjunk el a hittérítésen, és az elvakultságon.

2013. október 22. 11:26
Uj Péter
444.hu

„Eminens érdekünk tehát, hogy a társadalom egészséges részétől elszigeteljük a fertőzött, bezombult, lesüllyedt népességet. Az elszigetelés legpraktikusabb és legolcsóbb módja, ha összegyűjtjük őket, és szoros őrizet alatt, elkülönítve tartjuk mindaddig, amíg állapotuk javulást nem mutat. Ezalatt megfigyelhetjük viselkedésüket, gyógymódokat kísérletezhetünk ki. Hogy az elkülönítés árát ne a magyar családokkal, a társadalom egészséges és tisztességes tagjaival fizettessük meg. Ezeken az elzárt területeken biztosítani kell annak a lehetőségét, hogy dolgozhassanak, és megtermelhessék megélhetésük költségeit. Törhetnek követ, bányászhatnak nehézfémeket, takaríthatnak atomerőműbaleset után, illetve alaplaphibás szürke no name PC-kre installálhatnak DOS 6.0-t.

Nekem alapvetően semmi bajom az Apple-felhasználókkal, ha otthon, négy fal között csinálják. Barátaim is vannak közöttük, akik rendesek, tiszták, dolgoznak, képesek voltak beilleszkedni társadalmunkba, és igyekeznek kordában tartani, néha eltitkolni bűnös szenvedélybetegségüket. Nem árt persze néha rájuk nézni, érezzék a törődést, és tudják pontosan, hol a határ.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Locassen
2013. október 22. 15:44
nem rossz, csak azt nem tudtam kitalálni, hogy kiket parodizál: a fasisztákat, vagy az antifasisztákat:P
kjkj945
2013. október 22. 14:04
http://www.youtube.com/watch?v=4yBmV6FUsA4 http://www.youtube.com/watch?v=-vqcI2sI4yg
kjkj945
2013. október 22. 14:02
"""""""" Az az agresszív kisebbség viszont, amely folyamatosan provokálja a többségi társadalmat, destruktívan lép föl a magyar családokkal, a társadalom alapkövével szemben, és számarányát jelentősen meghaladó módon igyekszik pozíciókat elfoglalni – halálos veszedelem. Nézzünk szembe a rettenetes tényekkel: szívós törekvéseiket siker koronázza. Ahová egy apple-ös beteszi a lábát, ott hamarosan újabb apple-ösök tűnnek föl, lassan kiszorítják a nem apple-ösöket. Segítik egymást, összetartanak, diszkriminálnak, sőt: kegytelenül elnyomnak mindenkit, aki nem brancsbeli. Ezeket a folyamatokat pedig csírájában kell elfojtanunk. Ki kell közösíteni, meg kell bélyegezni a szellemi kútmérgezőket. Ez mindannyiunk közös érdeke. A tisztességes, a társadalomba beilleszkedni vágyó Apple-felhasználóké és magyaroké egyaránt. """""""""""""""
1234
2013. október 22. 13:52
Biztos a magyarokra gondolt, ők azok, akik szembeszáguldanak az autópályán, és nem értik meg, hogy pont most érkezett el a világbéke, a leghumánusabb megoldás, a tökéletesen egyensúlyos, fékezett habzású legejrópaibb demókrácia! Mégis ellenkezünk a nagy testvérek jóságos szavával!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!