Tényleg lehet a Fidesznek ennyire ostoba kijáróembere?

2013. október 19. 10:21

Már a belépésétől kezdve rögzíti egy valószínűleg mobiltelefonban lévő kamera, amit nem vesz észre a kenőpénzes ember, vagy ha észrevette, nem zavarja.

2013. október 19. 10:21
Haszán Zoltán
444

„A videó rettenetesen amatőr, több dolog sem erősíti a hitelét. Egészen elképzelhetetlennek tűnik, hogy betoppan egy bűncselekmény elkövetésére készülő férfi egy roma családhoz, akinek a felnőtt tagjai éppen egy asztalt ülnek körül, se tévé nem szól, se rádió, az asztalon kóla, víz és tescós Hupikék törpikék-dominó, majd még le sem ül a csalásban mesterkedő ember, azonnal belekezd, hogy mi járatban. És már a megérkezését a belépésétől kezdve rögzíti egy valószínűleg mobiltelefonban lévő kamera, amit nem vesz észre a kenőpénzes ember, vagy ha észrevette, nem zavarja.

De nemcsak a mobil marad észrevétlen, hanem az is, akinek a kezében van. Legalábbis vele nem fog kezet, nem is köszön neki a kijáróember. Így legalább rendesen lehet zoomolni a kamerával, és kísérni a férfi mozdulatait.

És akkor erre már persze van is rögtön egy magyarázat: biztosan egy nő volt, márpedig velük nem fognak kezet a romák. Azért legalább biztosan köszönt volna. És ugyanez a válasz arra is, hogy egy gyerek az operatőr.

Van aztán az a magyarázat, hogy csak le volt téve a mobil, aminek a kameráját egy másik eszközzel irányították. A lakást és a körülményeket elnézve erre igen kevés az esély. Persze a bekamerázást a Fidesz bukásában érdekelt pénzes szervezet is finanszírozhatta, akinek vannak megfelelő eszközei a távirányításra, de tisztán látszik, hogy nemcsak zoomolnak, hanem maga a kamera is mozog, ami egy ember kezében van.

Az biztos, hogy a felvétel elkészült, és az például valószínű magyarázatnak tűnik, hogy a család fel akarta nyomni azt a Szilveszter néven emlegetett, és a bajai választásokat követők számára könnyen a helyi roma vezetőként azonosítható embert, aki az előző körben pénzt ígért nekik, de az 50 ezer forintnak csak az ötödét fizette ki végül. Azt sem tudjuk, hogy így volt-e, így azt sem tudhatjuk, hogy ha igen, akkor zsarolni akarták-e a pénzt ígérőt, vagy eleve arra játszottak, hogy a felvételt eladják az ellenoldalnak, pártnak, sajtónak.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 107 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sokkaltobbenvagyunk
2013. október 19. 19:51
Még Haszán állásfoglalása is egyértelmű. Nem hihető a videó.
Peter8811
2013. október 19. 18:30
Most kellene Szili Katalinnak félre, vagy háromnegyedre fordítani a fejét,és mondani jaj de szörnyű ez az MSZP/Bajnai/ Dopeman brigád ilyen csalásokra képes.
kukagyerek
2013. október 19. 17:52
Visszanyalt a "rejtett erőtartalék"!
Ouroboros
2013. október 19. 14:38
3. Sajnos. Nem tipp. Kár érte. Faszért kell megadni a Bayer-féle férgeknek, na nem azt, hogy igazuk legyen, azt a világon semmilyen erő nem lenne képes elintézni, csak azt, hogy a vertyogásuknak igazságmagva legyen?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!