Lehet más a Schiffer?

2013. október 16. 08:55

A Lehet Más a Politika társelnöke, frakcióvezetője, Schiffer András továbbra is keresi, de nem találja önmagát.

2013. október 16. 08:55
Friss Róbert
NOL

Az LMP nem mozdul: inkább elkötelezetten fenntartja magányos reményét, hogy nemcsak Orbán Viktornak, hanem a Gyurcsány–Bajnai-rendszer főszereplőinek is ajtót lehet mutatni, hogy el lehet takarítani őket a politika színpadáról. Az LMP nem ünnepel együtt azokkal, akik »vudubábut csinálnak politikai ellenfeleikből, és azokkal sem, akik hatalmon békés tüntetők szemét lövetik ki«.

Hogy ez éppen a Fidesz, sőt a Jobbik retorikája? Nem gond. Az sem, hogy a szobroknak, úgy látszik, már csak az a sorsuk mostanában, hogy ledöntik, a politikusbábuknak meg hogy akasztófára húzzák őket. Ahogy alig néhány év alatt a karaktergyilkosság pucér céljából egy a Fidesz által a háttérből mozgatott puccskísérletet a békés tüntetők elleni véres rendőrattakká lehet felstilizálni.

Elfeledkezik Schiffer is arról, hogy 2006-ban valakik azért csak nekimentek a rendőröknek, csak felgyújtották a tévé székházát, valakik azért – a Fidesz-szónoklatok árnyékában – csak megszállták sátraikkal és latrináikkal a Kossuth teret. Nem azok voltak, akikkel ő most nem hajlandó közösködni.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 97 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Messire
2013. október 16. 14:38
Itt a piros, hol a piros trükkök százai.
BőröndÖdön
2013. október 16. 13:05
A Schiffer 2014-ben eltűnik a Parlamentből,és ezt csak saját magának köszönheti.
Horst_Tappert
2013. október 16. 12:19
"a Fidesz által a háttérből mozgatott puccskísérletet a békés tüntetők elleni véres rendőrattakká lehet felstilizálni" Robika, neked baromira kellene már egy nő, aki "felstilizál" végre...
gross
2013. október 16. 12:02
Ha jól gondolom, az LMP végre fel tud majd mutatni egy szép választási eredményt Békéscsabán, ha a közös baloldali jelölt tényleg nem indulhat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!