A túlélés iszonyúan félelmetes

2013. október 04. 09:47

Ha azt kérdezném, hogy túlélnéd-e, ha lezuhansz egy repülővel az ismeretlenben, akkor biztosan azt mondanád, hogy nem. Pedig a helyes válasz az, hogy igen. Interjú.

2013. október 04. 09:47
Bear Grylls
comment:com

Miben lesz más a Kiút a pokolból, mint az eddigi sorozataid?

Azt mutatja be, hogy a túlélés nem valami hősies, magasztos dolog, hanem iszonyú félelmetes. Amikor a műsorban szereplő túlélőkkel beszélgettünk, mindegyikük azt mondta, attól rettegett a legjobban, hogy nem láthatja viszont a szeretteit. És ami még fontosabb: végig tudták, hogy kizárólag a saját hibájuk, amiért ilyen egyáltalán nem hétköznapi, veszélyes szituációba keveredtek, szóval még a bűntudat is gyötörte őket. Amikor elmesélték a megmenekülésüket a vadonból, szinte mindegyikük sírva fakadt. És a producerek és stábtagok is együtt sírtak velük.

Tanultál valami újat a forgatáson?

Azt, hogy sokkal erősebbek vagyunk, mint gondolnánk. Az emberek rengeteg megoldatlan problémát cipelnek magukkal az életük során. Ha most megkérdeznélek, mi nyomja a lelked, biztos sokat tudnál mesélni. De ha azt kérdezném, hogy mit csinálnál, ha lezuhansz egy repülővel az ismeretlenben, túl tudnád-e élni, akkor biztosan azt mondanád, hogy nem. Pedig a helyes válasz az, hogy igen, túlélném, mert megvan bennem a tűz és a hit a túléléshez. Mert ez mindannyiunkban megvan. Csak szépen rárakódott a mindennapok pora, mivel megszoktuk, hogy ma már nem kell komolyan megküzdenünk a dolgokért.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
polnemkor
2013. október 06. 18:15
Namármost, lehet hogy én vagyok a hülye, de: ott van vele egy komplett stáb, kameramanok etc. Mit kockáztat ő valójában? Én ezen mindig csak röhögni bírtam, ahányszor csak néztem, akkora kamu az egész! És van aki ezt tényleg megeszi?
justiceforhungary
2013. október 06. 16:46
Béci79 Hozzászóló kiszűrése 2013. október 4. 10:30 7 1 ''Több epizódot is láttam a sorozatából,ügyes és kemény fickó,noha nyilván nem egyedül mászkál az embertelen helyeken.Ha csak a stábot vesszük,már az is.De azt megnézném ha Ózd-hétesen vagy Gyöngyös-durándán dobnák le,mennyi édeig élne túl.Az orkok a csontjáról is letépnék a húst.Szerencsétlen túlélte a dzsungelt,sivatagot,arktiszt,ebbe beletörne a bicskája.'' Az tény hogy kemény fickó és túlélné a legközelebbi 5 csillagos hotel nélkül is a forgatást de mi értelme volna ? Nem elég annyit kint lenni a vadonban amennyit felvesznek aznap? Utána jöhet a helikopter és a meleg fürdő, jó vacsora. Ettől függetlenül a lényeg az hogy mindent megcsinál amit a helyzet kíván, még annál többet is sokszor,túl bátor, túl merész és jó showman.
56október
2013. október 05. 17:59
Nyugi Medve. Megdögleni még félelmetesebb. Ennyi pénzért, amennyit te kapsz érte, megéri életben maradni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!