Orbánnak és haverjainak mennie kell!

2013. szeptember 29. 16:11

Döntsük el szeptember 29-én közösen, hogy véget vetünk az Orbán-rezsimnek.

2013. szeptember 29. 16:11
Szolidaritás Mozgalom
Galamus

Itt az idő. A Szolidaritás mozgalom két évvel ezelőtt partra szállt egy megszállt, megosztott, elfáradt, országban azért, hogy egy egységes ellenzék végre valódi eséllyel vehesse fel a harcot az Orbán rezsim ellen. Most – miután az ellenzéki összefogás körvonalazódni látszik – az a dolgunk, hogy újra az utcára hívjuk a rendszer ellenzékét: az átlag magyar állampolgárt!


Ha máról holnapra élsz, ha nem tudod miből neveld fel a gyermeked, ha inkább élnél 300 kilométerre nyugatabbra, ha nem tudod, hogy lesz-e nyugdíjad, ha nem érted, hogy miért tanul a gyermeked hittant, ha frusztrál, hogy a munkahelyeden megfélemlítenek, ha csak kétezerért tankolsz a kocsiba, ha hála imát rebegsz este, hogy megúsztad a mai napot, ha a megemelt fizetésed mégis kevesebb lett, ha a gyermekedet már csak skype-on látod, ha már nem mered felnyitni a banktól jött levelet, ha elvették a trafikodat, ha többet keresel, mégis rosszabbul érzed magad, ha kirúgtak az állásodból, akkor várunk téged a Clark Ádám téren! Várunk, hogy együtt mondjuk ki: Elég volt! Elég volt az elnyomásból, a nyomorból, és a megfélemlítésből. Elég volt az uszításból, hazudozásból, pitiánerségből! Elég volt a történelemhamisításból! Elég volt a pofátlanságból!
 
Orbánnak és haverjainak mennie kell!
 
Döntsük el szeptember 29-én közösen, hogy véget vetünk az Orbán-rezsimnek. Tegyünk közösen fogadalmat, hogy a választásokon legyőzzük az ország rosszabbik arcát! Fogadjuk meg, hogy ebből az országból, egy vidám, boldog, gyarapodó országot teremtünk! Együtt! Közösen!
 
Gyere velünk, mert rajtad is múlik! Gyere velünk, mert az összefogásnak szüksége van rád! Gyere velünk, ha tudod, szavazni fogsz, de akkor is, ha még nem vagy biztos benne!
 
Azt hiszed, nem tehetsz semmit azért, hogy egy normális országban élhessünk? De, tehetsz. Segítsd az összefogást! Győzz meg másokat, hogy el kell menni szavazni, az összefogás jelöltjeire és a korszakváltásra! Menj el szavazni, és vigyél még egy embert!
 
Kelj föl a fotelből, gyere velünk tüntetni, gyere velünk szavazni!
Dönts: harcolsz vagy passzolsz!
 
A kétéves Magyar Szolidaritás Mozgalom
 
Várunk mindenkit, minden demokratikus pártból, hogy együtt mondhassuk ki: Elég volt! Orbánnak és haverjainak mennie kell!
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 250 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ballada
2013. szeptember 30. 09:51
imf eu a hiteleket arra használják hogy a megszoruló országokat magukhoz láncolják kifosztják ,ne tudjanak a szabad piaci hiteleket felvenni ,ezek a kölcsönök rabigába tartják a kölcsönzőket ,minden ország akik az imftől eutól vettek fel kölcsönöket csődbe jutottak a guruk diktatórikus beavatkozása miatt ,Orbánék ettől igyekeztek megszabadulni.
Agnieszka
2013. szeptember 30. 08:54
Már mért kéne Orbánnak és a haverjainak menni? Cca. a fél ország meg van velük elégedve. Még többen tudnák, miről van szó, ha Orbán kedves tájékoztató és köszönő sorai helyett bírtak volna már összeállítani egy FEHÉR KÖNYVET, ami röviden egy privatizációsnak csak csúfolható kótya-vetyélési lista lehetett volna, s ezt juttatni el minden háztartásba a levelek helyett, hadd tudja meg mindenki, mely két párt áldozatos működésének köszönhető a munkanélküliség, az államadósság, a nyomor. A fejekben óriási a sötétség. Akad, aki azt hiszi, jobban jártunk volna az IMF-fel, akad, aki az EU-val való nagyon simulékony tárgyalásoktól remélné a helyzet jobbra fordulását. Nem ártana a népekben valahogy tudatosítani, h. mindez már volt, és az eredmény a jelenlegi adósságszint és a teljes kifosztottság. Már miért kéne azt prolongálni, ami egyszer már kudarc lett, változatlan személyi összetételben ráadásul?
vidorka
2013. szeptember 30. 08:44
Az elmúlt 23 év legundorítóbb rendszere a mostani Orbán rendszer! Ott ahol 2 nap alatt 1 milliárdot lehet eltapsolni-ellopni mint a tegnapi "médiagecik" által levezényelt Magyarország szeretlek műsor s közben 5-6 gyermekes családoknál kapcsolják ki a villanyt a XXI. században. SZÉGYEN!!!! A NEMZET ÉS A KERESZTÉNYI LÉT SZÉGYENE! ....vetik a keresztet, ájtatoskodnak s ott rúgnak bele a szegény emberbe ahol csak tudnak!!!! ...s ha valakit le kellene csukni az a Rákai P és az összes szerkesztőt rendezőt riportert!!!! Ocsmány banda. "lopunk, csalunk, hazudunk - drogozunk" mert Mi Fideszesek vagyunk! HOVA TŰNT 2 NAP ALATT cc.1MILLIÁRD FT A KÖZMÉDIÁNÁL?????
kitiltott
2013. szeptember 30. 00:46
Első sorban Next még Él (de minek)-nek küldeném.. Kedves balos fórumozók Ti Virtuális Fotel partizánok!!Röviden (VFP) Ti vagytok azok, akik a tényekkel nem törődtök, és csak ugyanazt fújjátok évek óta minden fórumon.. Ti vagytok a(VFP) akik akár csak a Ti tollbamondóitok csak a címét olvassátok el a fórumoknak, a cikkeket nem! Nem érveltek csak régi bevált balos sablonokat fújtok. Szerintetek minden rossz ami ebben az országban van minden rossz ami magyar minden rossz ami nemzeti minden rossz ami „kárpátmedencei..” Azt gondolom, hogy NEKTEK "zorbánfóbiásoknak"kiadták az ukászt az MSZP központban,hogy nektek a piros bögregyüjtőknek azonnal el kell foglani a mandinert is mint ahogy az összes többi fórumot a NOL-t a VG.-t a MNO-t mindent. Provokálni, anyázni, gyalázni, zorbánozni , fityeszezni,azért hogy az idetévedő másként gondolkodóknak se kedvük se energiájuk ne legyen a fórumozáshoz.. így ha valaki ide téved, azt látja, hogy mindenki a kormány ellen van.. ezzel hitegetik magatokat ..reggel éjjel meg este.. Ez onnan is látszik, (hogy több névvel egy maroknyi balos bögregyűjtő jár be ide Fideszt gyűlölni) hogy ezt a számotokra „nagyon jó kis hírt” mindössze 17-en tudtátok lájkolni a 61 piros nem tetszéssel szemben.. azt nézem hogy több műszakban is dolgozhattok mert hajnaltól reggelig itt lopjátok a napot ahelyett hogy dolgoznátok (vagy nektek ez a munkátok)? Itt vagytok…ahogy a nagy igazságmondótok mondta „reggel éjjel meg este” Ti itt vagytok állandóan.. Nem unjátok még hogy Ti vagytok a "Virtuális Fotel Partizánok " :) Mert mi már nagyon!!!!!!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!