Szeretném, ha én mondhatnám meg, mikor szállok ki

2013. szeptember 25. 09:34

Szó nincs arról, hogy a Fidesz-frakció tagjai úgy döntöttek volna, hogy kivonulnak a közéletből, ilyesmit én sem fogadtam meg. Interjú.

2013. szeptember 25. 09:34
Meggyes Tamás
Népszava

Állítólag visszavonul a közélettől. Ez mennyire az Ön döntése?

Furcsállom, hogy ilyesmi megjelent. A Fideszben ugyan különösen van a vezetőségi döntéseknek egyfajta kötelező iránya, ám azén szerepemről nem született semmiféle vezetőségi döntés. Nem tudom, mi van az ügy hátterében, de szerdán találkozom György Róberttel, a párt esztergomi elnökével, és bizonyára erről is szót ejtünk.

Ő határozottan állította, hogy a teljes, tíztagú Fidesz-frakció - élén Önnel - kivonul a közéletből...

Ilyen nincs. Szó nincs arról, hogy a Fidesz-frakció tagjai úgy döntöttek volna, hogy kivonulnak a közéletből, ilyesmit én sem fogadtam meg. Sőt, a frakció nagy része - két ember kivételével - arról tájékoztatott, hogy folytatni szeretné a politizálást. (...)

Vagyis bármi lehet, úgyhogy még Önt se írjuk le?

Szeretném, ha én mondhatnám meg, mikor szállok ki. Természetesen a választók hozzák meg a végső döntést - akkor is ők hozták meg, amikor 2010-ben nem választottak újra polgármesternek. De azt kimondani, hogy soha többé, eléggé személyes kérdés. Ez méginkább igaz a jelenlegi Fidesz-frakció tagjaira. Egyébként úgy gondolom, én nyilván előbb távozom majd a közéletből, mint közülük sokan. Egy a lényeg: én nem leszek országgyűlési képviselőjelölt, de arról, hogy az Esztergomi politikából, közéletből mikor és mennyire vonulok ki, arról korai beszélni. Elképzelhető, hogy tartok egy-két ciklus szünetet és a családommal foglalkozom többet, de ne írjanak még le teljesen. Meg lehet engem feszíteni, de attól még nem lesz Esztergomban béke és előrelépés. Meg kell nézni, ki-miben hibázott, miben enged, és megtalálni az együttműködési pontokat.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 70 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
RAMBO
2013. szeptember 25. 12:52
Gondolom a helybéli választóknak tele a töke azzal, hogy a polginéni miatt szívatja őket a kormány, és a halálba kívánják a teljes Fideszt, ezért gyorsan lép a párt. Az elmondható, hogy Meggyes ultranagyot betlizett, és mindenki, aki kitartott mellette, nemcsak segghülye volt, hanem mélységesen tisztességtelen is. Nem kár értük, kotrás a lecsóba!
tatka46
2013. szeptember 25. 12:04
Szeretném, ha én mondhatnám meg, mikor szállok ki: a tizedikről.
Nemzeti Mutyikos
2013. szeptember 25. 11:25
"és a családommal foglalkozom többet" uuuuuuuuuuhh. baseballuto, piszkavas?
atila68
2013. szeptember 25. 11:20
Nem ezt hívják gerillamarketingnek?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!