Se veled, se nélküled?

2013. szeptember 25. 07:31

Nem sajnálom Meggyest bukott polgármesterként, sem esztergomiként, de emberként ő is jobb elbánást érdemel a pártjától.

2013. szeptember 25. 07:31
Lengyel Tibor
Népszava

„A fondorlatos, összeesküvés-elméletekben és fordulatokban bővelkedő esztergomi politikai- és közélet már eddig is megszégyenítette az Isaura-sorozatot, kegyetlenségben és számításban lekörözte a Dallas Jockey-ját, valamint sok tekintetben feladta a leckét a brazil szappanoperáknak. Az események azonban újabb fordulatot vettek - mint mikor a bábszínházban a gonosz ördögfigurát hátulról fejbe kólintják a palacsintasütővel. Így érezhette magát az Esztergom ügyeletes rosszfiújának címét a polgármesteri poszt elveszítése óta is stabilan őrző Meggyes Tamás, aki mindent meg is tett azért, hogy ne nagyon szeressék. Azt nem tudni, zavarta-e ez egyáltalán, ám annyira biztosan nem, hogy a jelenleg is országgyűlési képviselő önként visszavonuljon az esztergomi közélettől.

Hogy mégis így döntött, azt a Fidesz Pravdájából kellett megtudnia. Már ha azzal rontja el a reggelét, hogy Magyar Hírlapot olvas. Mindenesetre abban üzent neki az esztergomi Fidesz pártszervezetének nyáron - Meggyes ellenében néhány szavazatnyi különbséggel - megválasztott új elnöke. Az elnök - akinek Meggyes adott munkát polgármesterként egy önkormányzati cégnél - üzenete világos volt és egyértelmű: a népszerűtlen Meggyes rossz hatással van a helyi Fideszre, amit ő belátott, ezért úgy döntött, kiszáll a politikából, a képviselőtestületi többséget adó Fidesz-frakció összes tagjával együtt. Hogy is mondták ezt régebben? Ja igen, önkritikát gyakorolt. A Fidesz a rezsicsökkentéssel a kádári hagyományokat, káderpolitikájával illetve annak kezelésével viszont rosszabb hagyományokat követ. Talán már el is kezdték Meggyest leretusálni a fényképekről...

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2013. szeptember 25. 14:10
A baloldalon megpuccsolják, korábban felakasztották, agyonverték.
BőröndÖdön
2013. szeptember 25. 10:26
A meggyes tamás egy bűnöző,nehogy már sajnáljuk!!
atila68
2013. szeptember 25. 08:17
Ez a Lenggel Tibor pont olyan mint a Macskafogóból von Schwartz. "Akkor a legundorítóbb mikor hízeleg." (sajnálkozik)
pemetecukor
2013. szeptember 25. 08:12
Xar érzés lehet olyan volt vagy jelenlegi fityeszesnek lenni akin /akiken/ a Népszavában sajnálkoznak. Ez az "ujságírónak" nevezett valaki Magyar Hírlapot a Fidesz Pravdájának meri nevezni oké, lehet hogy így van, de könyörgöm akkor a Népszavát minek lehet minősíteni, a Pravda hozzájuk képest maga a "független ujságírás" etalonja.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!