Ausztria
21:002024. június 17.
Franciaország
Törökország
18:002024. június 18.
Grúzia

Eltartott kisujjak

2013. szeptember 30. 22:11

Elhiszem, hogy sokkoló lehetett látni, hogy miközben ők orbánista személyikultusz-videókra vonatoznak a kongresszuson, mások a vezér hungarocell-fejével labdáznak nyilvánosan.

2013. szeptember 30. 22:11
Kettes
Örülünk, Vincent?

„Fintorognak a Szolidaritás vasárnapi Orbán-szobor döntögetésén. Hogy ez az elmúlt húsz év legtahóbb politikai megnyilvánulása (Deutsch). Hogy trashkultúra (444.hu) és hogy közel-keleti képeket idéz (index.hu). Hogy a baloldal újabb mélypontra jutott a politikai trágárság terén (CÖF). A szocialisták egészen el is határolódtak tőle. (...)

Nem láttam ilyen nyifi-nyafikat a jobboldalon, amikor akasztófákat lengettek a bankellenes demonstrációkon, nem láttam eltartott kisujjakat, amikor jobboldali nyomorultak kereplőztek, tojásokat dobáltak, hazaárulóztak, lámpavasaztak vagy éppen gágogtak. Azokat az indulatokat nagyon is megértették a jobboldalon. Elhiszem, hogy sokkoló lehetett látni, hogy miközben ők orbánista személyikultusz-videókra vonatoznak a kongresszuson, mások a vezér hungarocell-fejével labdáznak nyilvánosan.

Mondanunk sem kell, nem ez volt az elmúlt húsz év legnagyobb tahósága. Deutsch Tamás például több megnyilvánulásával is szerepel az elmúlt 20 év politikai tahóságainak toplistáján. Az adófizetők pénzéből újjáélesztett orbánista munkásőrség maga a politikai blaszfémia, a rendszerváltás leköpése. És lesz ez még mélyebb is, erről elsősorban a Fidesz fog gondoskodni.

Akár tetszik, akár nem, a magyar politikai kultúrában az ilyen performanszok már elég régóta benne vannak. És nem a baloldal vezette be, hanem a jobboldal. És nem a jobboldal privilégiuma, hanem most már közös kultúrkicsünk, thank you very much.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 96 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
magnamater
2013. október 01. 20:08
Gyűlölet és félelemkeltő látvány volt -gyilkosságra inspirálta azokat, kik hajlamosak erre, és mindenki fél,mi lesz majd, ha ilyen emberek hatalomra jutnak. Indokolt tehát, hogy a szervezőket legalább tiltsák el mindenkorra a közügyek gyakorlásától.
tevevanegypupu
2013. október 01. 12:19
Nehezen tudom elkepzelni Angela Merkelt, Sarkozyt vagy akar Orbant is...de mondhatnam a baloldaliakat, akar Francois Hollande-ot, sorolhatnam az europai volt es jelenlegi jobboldali es szocialista miniszterelnokoket, hogy reszt vegyenek egy ilyen akcioban.Bajnai Gordon egy evig volt miniszterelnok es most is ilyesmire keszulodik.
a nagy tanító
2013. október 01. 10:01
Soros gyuri adgatott volna több pénzt legalább valami minöségi szobor lett volna bár mit várok ahol dopman félék vannak ott nem lehet minöség
kamasuka
2013. október 01. 09:10
Egyébként mandi, az, hogy vincentéket szemlézed, az már bartustól is lentebb van. Eddig legalább ettől megkíméltétek az embert.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!