A Fidesz – Magyar Polgári Szövetség nyilatkozata

2013. szeptember 28. 20:34

Az alábbi nyilatkozatban deklaráljuk, hogy megvédjük Magyarország gazdasági függetlenségét, a magyar családok biztonságát, és nem engedünk semmilyen külső és belső nyomásnak, amely ettől megpróbál bennünket eltántorítani.

2013. szeptember 28. 20:34
Fidesz
Fidesz.hu

A FIDESZ – MAGYAR POLGÁRI SZÖVETSÉG NYILATKOZATA

Mi, a Fidesz – Magyar Polgári Szövetség kongresszusi küldöttei az egyetlen máig működő rendszerváltó pártszövetség tagjaiként az alábbi nyilatkozatban deklaráljuk, hogy megvédjük Magyarország gazdasági függetlenségét, a magyar családok biztonságát, és nem engedünk semmilyen külső és belső nyomásnak, amely ettől megpróbál bennünket eltántorítani.

1. Nem fogjuk engedni, hogy a brüsszeli bürokraták visszaéljenek hatalmukkal, kettős mércét alkalmazzanak velünk szemben, és korlátozni próbálják nemzeti függetlenségünket.

2. Nem fogjuk engedni, hogy a kapzsi bankok és a telhetetlen multinacionális vállalatok a tisztességes verseny helyett erőfölényükkel visszaélve jussanak extraprofithoz a magyar családok rovására.

3. Nem fogjuk engedni, hogy a bankok és multik érdekeit képviselő bukott baloldal a rezsicsökkentést visszavonja, vagy más módon újra kiszolgáltassa az országot és a magyar embereket.

Mi, magyarok példamutató összefogással rántottuk vissza az országot 2010-ben a csőd széléről, és védtük meg idén hazánkat az évszázad árvizétől.

Most ismét az összefogás erejére van szükség, hogy megvédjük a magyar családok anyagi biztonságát.

Magyarország nem hagyja magát!

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 92 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
becike4
2013. szeptember 29. 09:42
Sokkal egyszerűbb lenne, ha az összerabolt vagyonnal elhúznátok a büdös picsába, és hagynátok élni ezt a nyomorult országot.
Obulus
2013. szeptember 29. 09:39
"Orbán: Jönnek nekem huszonöt évvel" Meglesz, a szegedi Csillagban.
Barnabox
2013. szeptember 29. 08:44
...és a nép felállva, üveges szemekkel, ütemes ovációval, és vastapssal köszönte meg az ország vezető erejének az iránymutatást!
Felebarát
2013. szeptember 29. 05:39
én úgy tudtam, hoyg ez alap...de akkor már semmi sem az , mint aminek látszik...vagy magukat győzködik?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!