Pucér fenék helyett mesés orgonaszó és ámen

2013. szeptember 30. 10:43

Míg tavasszal izzadt pólós egyetemisták és kisírt szemű, középkorú Alföldi-rajongó hölgyek ültek a székekben, most minden harmadik néző úgy nézett ki, mint Mádl Dalma.

2013. szeptember 30. 10:43
Dull Szabolcs
Origo

A közönség már első ránézésre is teljesen más volt a Nemzeti Színházban, mint pár hónappal ezelőtt. Vasárnap a Kudlik Júlia-frizurás, klipszet, brossot viselő dámák, illetve a makkos cipős, sujtásos mellényben feszítő urak egy négyzetméterre jutó száma feltehetően minden eddigi csúcsot megdöntött. A nézők egy Tamási Áron-darabra igyekeztek, a Vitéz lélek-re, amely az új igazgató, Vidnyánszky Attila Nemzeti Színházának első bemutatója. (...)

Hét óra után pár perccel - ha lassan is, de - megtalálta a helyét a közönség. Az egyik ültető morgott az orra alatt, szerinte érezhető, hogy teljesen új a közönség, nehezen találják meg, hanyadik emelet a balkon vagy a karzat, az ülőhelyekről nem is beszélve. A szinte teljesen megtelt nézőtéren gyorsan végigpillantva látszott legjobban a különbség az előző évadhoz képest. Míg tavasszal izzadt pólós egyetemisták és kisírt szemű, középkorú Alföldi-rajongó hölgyek ültek a székekben, most minden harmadik néző úgy nézett ki, mint Mádl Dalma.

Sőt láthattunk egy apácát is, illetve egy fideszes EP-képviselő, Gyürk András is feltűnt a nézőtéren. Az apáca később, az egyik szünetben elárulta, hogy ő is most először jött el a Nemzetibe, de ennél többet nem akart mondani. A kosztümös, öltönyös idősebb közönségből csak egy póló-farmer-tornacipő összeállításban érkező fiatal fiú lógott ki, később kiderült, hogy indexes kolléga.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2014. március 12. 09:52
Az izzadt pólósok meg várhatják az újabb onanizálást a színpadon mi? Az is egyfajta szellemi színvonal, olyan Dopemanféle. Csak ezek kiszorulnak a Nemzetiből az utcára ott még lehet káromkodni egy jót!
egysegelem
2013. október 09. 14:01
Ez egy koltoi kep volt, de hat hogy is erthetned...
egysegelem
2013. október 09. 14:01
"Meg is kérdeztem a szünetben néhány nézőt, mennyire jött át ez az üzenet a Nemzeti újrakezdésével való párhuzamról. Egy idősebb hölgy azt mondta, szerinte Vidnyánszky rendezése nemcsak a színházról, hanem tulajdonképpen az egész ország újjáépítéséről szól. "Minél több hitre, kitartásra, szeretetre lenne szükség, hogy talpra állítsuk az országunkat, amelyet a szocialisták tönkretettek" - kezdett egy fideszes szóvivőt is lepipáló politikai fejtegetésbe a hölgy." Sirok a rohogestol ezen a cikken, te jo eg, mi lesz a Nemzetivel, ha lecsillapodik ez a Vinyo melletti politikai demonstracio. Kongani fog a nezoter.
tango47
2013. október 08. 20:17
"...A kosztümös, öltönyös idősebb közönségből csak egy póló-farmer-tornacipő összeállításban érkező fiatal fiú lógott ki, később kiderült, hogy indexes kolléga.” Sejthető, hogy egy kollégád lehet csak ilyen bunkó, aki így felöltözve megy színházba.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!