Viselkedjetek már ember módjára!

2013. szeptember 30. 00:16

Egy élő emberről mintázott ál-szobrot összetörni, az illető letört fejével vonulni, feldarabolt testét szétszedni – az nem olyan dolog, amit szívesen látok, pláne nem azonosulok ilyesmivel.

2013. szeptember 30. 00:16
Ceglédi Zoltán
Facebook

„Jó, akkor én írom le először: egy élő emberről mintázott ál-szobrot összetörni, az illető letört fejével vonulni, feldarabolt testét szétszedni - az nem olyan dolog, amit szívesen látok, pláne nem azonosulok ilyesmivel. A legyek ura, karóra tűzött disznófej, megvan? Viselkedjetek már ember módjára, a rohadt életbe.” –

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 126 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zokni
2013. szeptember 30. 10:51
Kár ennyire kiakadni. Amikor állami pénzből, de a Fidesz aktuális politikai érdeke miatt telepakolták az országot KÉT lerajzolt disznófejjel (megvan?), és becsületsértő hazugságokat - az ország tönkretételét - írva a plakátra, akkor talán magasabb volt a színvonal? Sunyibb, tisztességtelenebb - az igen.
polnemkor
2013. szeptember 30. 10:13
legvadabb
okoskodó fórumlakó
2013. szeptember 30. 09:22
Krumpliorr lassan végleg leveti az ártatlan, visszafogott, szerethető politikus hamis álarcát. Tegnap Krumpliorr az ATV-ben már 20 %-ot hallucinált maguknak. Magyarul szerinte a választók egyötöde rá és Dopeman-re szavazna. Ezt megismétlem, hogy rögzüljön az infó: Krumpliorr és Dopeman a 20 %-ra hajt.
Jancsipapa
2013. szeptember 30. 09:18
Ember módjára ? Dopeman?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!