Nem voltam ott

2013. szeptember 30. 11:55

Orbán Viktor uralkodása a társadalom egyre több csoportjában szít egyre nagyobb indulatokat.

2013. szeptember 30. 11:55
Bajnai Gordon
Index

„A performansz messze van az én ízlésemtől és habitusomtól, de tudomásul kell venni, hogy Orbán Viktor uralkodása a társadalom egyre több csoportjában szít egyre nagyobb indulatokat. A Szolidaritás Magyarországon talán először szervezte meg és képviselte a rezsim veszteseit-károsultjait, és ezt hagyományosan karakteres, provokatívabb akciókkal tette. A Szolidaritás alapító tagja annak az Együtt-PM sokszínű, kormányváltó szövetségének, ezért fogadtam el a felkérésüket, hogy köszöntsem őket a születésnapi rendezvényükön. (...)

Nem voltam ott, nem sokkal a köszöntőbeszédem után távoztam. A performanszot én is csak este, a neten láttam.

 
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 232 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2013. október 01. 07:38
Libás Továris Konyec! Megint hazudtál, szégyent hoztál Klinton nénire és Monika Lewinskyre, akkorát szoptál vasárnap. Ott voltál a szobordöntő nagygyűlésen és elhalóhangú forradalmi gyújtóbeszédet mondtál közben pislogtál mint a miskolci békában a kocsonya, mocsok egy ember vagy Pislogó Suttogó Halál!
Soma
2013. szeptember 30. 20:20
"A performanszot én is csak este, a neten láttam.” --- A, ja! Tudtad, hogy ez lesz, mégis beleálltál!
Prof. Dr. O. Tannenbaum
2013. szeptember 30. 19:44
Puha az orrod Gordonka. Bár mindig az.
Krupp Skya
2013. szeptember 30. 19:38
Bajnai nem tehet róla, ő egy hungarocell-libát rendelt de Obulus bácsi csak Orbán szobrot tud csinálni mindig csak egy Orbán jön ki az ecset alól, vagy a hungarocellből.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!