Szavazz Mesterházyra az osztályidegen Bajnai helyett!

2013. augusztus 26. 17:33

Miért ne próbálhatnánk meg Mesterházy Attilát, aki már 2010-ben is fölényesen elvesztette a parlamenti választásokat az MSZP-vel, valahogy mégiscsak kilőni a Holdra?

2013. augusztus 26. 17:33
Zsebesi Zsolt
Gépnarancs

„Mesterházy Attila tehát nem kapitalista, aki az előző rendszerből átmentet politikai tőkéjét konvertálta gazdasági tőkévé, hanem egyszerű magyar baloldali ember, aki csak azért jár Audival, és hord elegáns öltönyöket, költ egy vagyon a fodrászára, hogy le ne szólják őt a hasonlóan öltözködő jobboldali politikusok, akik ugyanonnan eredeztetik a vagyonukat, ahonnan Kapolyi, Gyurcsány, Medgyessy, vagy Bajnai, vagyis az előző politikai rendszerben betöltött funkciójukból, illetve a dolgozó nép verejtékes munkáján fenntartott oktatási intézményekben, hivatalokban, munkahelyeken összeszedett tudásból és tapasztalatból, na és persze, onnan, ahonnan minden hatalom ered, a személyes kapcsolatokból.

Ugyanabból a KISZ-ből, MSZMP-ből, vagy bizonyos fülledt kollégiumi szobákból, ahonnan Deutsch Tamás európai parlamenti képviselő, a Fidesz zászlós hajója is származtatja az ország hölgy társadalmának egy jelentős része által nagyra értékelt szexuális ismereteit és irigylésre méltó szókincsét, bámulatosan bunkó verbális megnyilatkozásaihoz. Csakhogy, míg a jelenleg hatalmon lévő jobboldali politikai kurzust, vagyis a Fidesz új lendülettel folytatja a saját, a család és a barátok vagyonának rapid gyarapítását, az MSZP és vezetői, valamint a párt híveinek döntő többsége, mint ellenzékbe szorult politikai erő, erősen akadályoztatva van ebben, ezért minden erejével azon van, hogy ez az állapot ne tartson tovább 2014-nél, míg a Fidesz legalább ilyen erővel azon fáradozik, hogy de.

(...) 

Nem tudom, ki hogy van vele, de engem meggyőzött Szanyi Tibor. Persze nehéz lenne letagadni, hogy azért csak ott bujkál az emberben a kérdés, hogy – de meg ne sértődjön senki -, ha Mesterházynak sikerült a 13. kerületi négyszeres választási nyertes, Szanyit Brüsszelbe katapultálni, ami nyilván jó neki, az MSZP-nek, a baloldalnak, mindannyiunknak, akkor miért nem próbálhatnánk meg Mesterházy Attilát, aki már 2010-ben is fölényesen elvesztette a parlamenti választásokat az MSZP-vel, valahogy mégiscsak kilőni a Holdra? Csak legalább megpróbálni?

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2013. augusztus 27. 05:02
Mert a baloldal egységes..., vagy mégsem?
picur3ka
2013. augusztus 27. 02:02
Az 'osztalyidegen', az valami benfekvos?
feketemacska
2013. augusztus 26. 21:27
Százszor inkább Mesterházy,mint az óvatos-mosolygós csiga-biga,a minden titkok tudója,az Amerikából jöttem,mesterségem címere társasjáték fő mentora. A nép fizetheti a liberósok adósságát,aki simán megúsznak mindent,és óvatos kígyóként kúsznak vissza a politikai arénába. Az is benne van a pakliban,hogy ez egy foglalkoztató játék az ellenfelek és kibicek szórakoztatására.
Csigorin
2013. augusztus 26. 18:53
Nekem nem tisztem es nem is szandekom vedeni mesehazit, de ez: Mesterházy Attilát, aki már 2010-ben is fölényesen elvesztette a parlamenti választásokat az MSZP-vel Ez meg szadeszos mercevel is merhetetlenul aljas...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!