A siker ára

2013. augusztus 13. 18:13

Băsescu megregulázási tervei csak a sajtóban durrantak nagyot, borítékolható volt, hogy Budapest nem veszi fel a kesztyűt.

2013. augusztus 13. 18:13
Páva Adorján
Krónika

„Băsescu megregulázási tervei csak a sajtóban durrantak nagyot, borítékolható volt, hogy Budapest nem veszi fel a kesztyűt: a magyar külügy arra hívta fel a figyelmet, hogy a két országnak együtt kell fellépnie a nemzeti közösségek védelmében. Orbán Viktor »kifütyültetése«, Tőkés László állampolgári megfenyítése, a székelyföldi autonómiatörekvések lesztálinistázása csak a szónokot minősíti, a tusványosi mozgalom sok ezer éltetője pedig nyugodt lehet, a szabadegyetem vígan megmarad.

Băsescu hétfői mutatványa az ellenrendezvény szintjére taszította a rendkívül ingatag alapokon álló marosfői fórumot. A pillanatnyi »kampánysiker« valós hozadéka remélhetőleg jövőre fog meglátszani, amikor is a székelyek körében eddig igen népszerű államfő leendő pártfogoltja szembesül majd az elnökválasztás székelyföldi eredményeivel.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
narancsos-kaméleon
2013. augusztus 14. 10:40
"..hogy Budapest nem veszi fel a kesztyűt." Úgy tud legjobban kibaszni Băsescuval a butapesti banda, hogy meghunyászkodik és megalázkodik! Impotens majmok!
Barnabox
2013. augusztus 14. 10:14
Mindenesetre érdekes a történet, különösen ha visszagondolunk 2012 nyarára, amikor O.V. szinte nevesítve kiállt Băsescu elnők mellett! Ott Erdélyben kampányolt hogy maradjon az elnök! Most meg kapja a seggberugást!
Fidesz mutyi, Orban buli
2013. augusztus 13. 18:33
Mar egy ideje razta a roman pofonfat a fideszt... kezdve a nyilas hamvakkal valo bohockodastol posvanyosig... most hogy Basescu rajuk vakkantott, Orsos csak nagyon kemeny kussolassal tud reagalni.
Fidesz mutyi, Orban buli
2013. augusztus 13. 18:29
Orban beavatkozott a roman belugyekbe, a roman valasztasokba, nepszavazasba Basescu miatt, az pedig halabol jol szembekopte az erdelyi magyarokat. Ezt a felcsuti hulyet mindenki atveri: a totok, a zsidok, a romanok, a szerbek, az azeriek... Szanalmas ez a trafikkormany !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!