HaHa: rajtad röhögünk, nem veled

2013. augusztus 16. 15:43

Az ellenzéki szervezetek egyre rövidebb felezési idővel, egyre nagyobb önmegsemmisülési potenciállal rendelkeznek.

2013. augusztus 16. 15:43
Nyüzsi
hvg.hu

„A HaHa és a Koppány (valamint az Occupy mozgalom, a Nem adom a házamat mozgalom és a Független Magyarok Pártja) civil egymásra találásáról nem másnak, mint a legendás ezoterikus paranormális jelenségnek, Molnár F. Árpádnak a videójából értesülhettünk. A felvétel egy olyan rendezvényt rögzít, ami valahol egy szinergiás vállalati tréning, egy szcientológus agykontroll-hétvége és egy észak-koreai mozgásszínház határmezsgyéjén mozog.


Az már csak utólag derült ki, hogy bár a HaHa demokratikusan megszavaztatta a döntést, a nemmel szavazók elkezdték otthagyni a szervezetet, ami - a Bajnai-párt, meg az ahhoz kapcsolódó chávezista PM-esek szánalmas vergődésével együtt - arra mutat, hogy az ellenzéki szervezetek egyre rövidebb felezési idővel, egyre nagyobb önmegsemmisülési potenciállal rendelkeznek, felvetve annak a gyanúját, hogy ezt az egészet Habony Árpád távvezérli egy budai zebráról.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fogd a pénzt és kuss
2013. augusztus 16. 22:15
mivan a hvg nem tud mán megélni viktátorozásbúú és hajt egy kis közpénzre? mi lesz a kövi, repül a ceglédi?
Trick Finger
2013. augusztus 16. 21:54
Nincs is szebb, mint amikor az elvtársak egymást lövik.
tajgetosz
2013. augusztus 16. 21:40
AZ összes itt nyáladzó burzsuj debilnek üzenem, hogy takarodjanak vissza a patkányfészkükbe! Nem kell az internetet összemocskolni, bőven elég az ha a saját fertőzött környezeteteknek kell a bűzös csandála aurát elviselni
Taxin
2013. augusztus 16. 19:49
Trükkök százai. A Molnár effesek a babaarcúakkal a háttérben nyomulnak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!