Tegnap rúgtak fenékbe...

2013. augusztus 14. 07:19

Uzsorásnak minősíteni a miniszterelnök barátját, legalább is bátorságra vall. Első számú uzsorásnak bélyegezni, még merészebb dolog.

2013. augusztus 14. 07:19
Németh Péter
Németh Péter
Népszava

„Uzsorásnak minősíteni a miniszterelnök barátját, legalább is bátorságra vall. Első számú uzsorásnak bélyegezni, még merészebb dolog; ilyenkor jut az eszünkbe a vicc a falnak rohanó, eladó sorban lévő lóról. Tudják: ez a ló nem vak, hanem bátor.

Azt azonban nem tudom eldönteni, hogy Lázár János vak, vagy bátor. Azt ugyanis feltételezni sem merem, hogy Orbán Viktor kifejezett biztatására, netán kívánságára rontott neki ilyen durván Csányi Sándornak, erősen tépkedve a bankvezér nimbuszát, aki - ha jól ismerem őt - épp az ilyen, személyét érintő presztízsügyekben a legérzékenyebb.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 72 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szalámis hegedű
2013. augusztus 14. 13:06
Drágán megfizet a kudarcos elszámoltatás során tett kijelentéseiért Budai Gyula - igaz, kicsit késve. A volt kormánybiztosnak egy jogerős ítélet szerint egyetlen mondata miatt egymillió forintot kellett volna már csaknem két hónapja megfizetnie az egyik elszámoltatási célpont, Tátrai Miklós volt MNV-vezérigazgató számára, amiért hazudott vele kapcsolatban. Egyelőre nemcsak a pénzzel, hanem az előírt bocsánatkéréssel is adós.
Szorgos Lajhár
2013. augusztus 14. 12:16
A 2 érintett felőlem akár agyon is ütheti egymást. Egyikért sem kár.
IgazságosIzomViktor.
2013. augusztus 14. 11:26
"Azt azonban nem tudom eldönteni, hogy Lázár János vak, vagy bátor" 2/3 al a háta mögött?Bátor!
Zozzz
2013. augusztus 14. 11:18
Látod, hülyegyerek, ennyit a diktatúráról. Ha valakinek uzsorás, hát az. Majd a polgári perben jól fizethet maximum. :) Lázár, lázár a borostáddal elment az eszed is, esetleg? :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!