Cipő-emlékkoncert – Tisztelet a kivételnek és a bevételnek

2013. augusztus 06. 10:48

ByeAlexről ismét bebizonyosodott, hogy kizárólag a Kedvesem című dalt tudja elénekelni, Gerendás Péter egyszerűen idegesítő, a United viszont valóban készült.

2013. augusztus 06. 10:48
Legát Tibor
Magyar Narancs

„Ami a vendégeket illeti, vegyes volt az összkép. Amikor kezdésként megjelent az Omega három tagja, és Keresztes Ildikóval kiegészülve előadták a Lénát, az tényleg olyan volt, mint egy Ionesco-darab popváltozatban, de amikor rögtön utána csak Keresztes maradt a színpadon, és elénekelte az Erdő közepébent, annak ellenére is megállt a kés a levegőben, hogy a művésznő ugyanazzal a tenyérbemászó gyászmimikával dolgozott, amit vélhetően még az X-faktorban fejlesztett tökélyre.

ByeAlexről ismét bebizonyosodott, hogy kizárólag a Kedvesem című dalt tudja elénekelni, Gerendás Péter egyszerűen idegesítő, a United viszont valóban készült, vélhetően ők voltak az egyetlenek, akik komolyan vették ezt a fellépést: Republic-feldolgozással álltak ki, és még a szöveget sem rontották el.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
waddysno
2021. február 17. 21:28
Kézi Chopin!
kamasuka
2013. augusztus 12. 19:25
"ByeAlexről ismét bebizonyosodott, hogy kizárólag a Kedvesem című dalt tudja elénekelni" Mivel mást nem ismertél fel tőle, és Sándor mostanában úgy néz ki, mint Magnum, így mit csodálkozol?
Kurfürst
2013. augusztus 07. 23:32
ÁLLAT !!!! Mennyi nyomorult szemét egy rakáson. Kösz a linket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!