Az élet védelmében

2013. augusztus 15. 09:28

Nincsen szomorúbb annál, mint amikor emberi tragédiákat pusztán feltételezések alapján, bizonyítékok híján némelyek azonnal politikai vádaskodásra használnak fel.

2013. augusztus 15. 09:28

Azt hiszem, ha a miskolci kórházban meghalt nyolc (azóta sajnos már kilenc) koraszülött csecsemő ügyében a miniszterelnök az eset hátterének kiderítését automatikusan rábízta volna a tárca illetékeseire – bűnt vagy politikai vétséget így sem követett volna el –, akkor ma a kormányfő kíméletlenségéről, emberi közönyéről cikkeznének a baloldali napilapok. De mivel a halálesetekre érzékenyen reagált, személyesen vette kézbe a dolgokat, azonnal megtámadták. Pedig ez az attitűd nem különleges Orbán Viktornál, emlékezzünk az árvízi védekezés idején vállalt szerepére, amelyet a neoliberális politika és a ballib média képviselői vállvetve akartak bagatellizálni.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
székely
2013. augusztus 15. 11:53
Valószínűleg ezért is az elmúlt nyolc év vezérei, Gyurcsány, Bajnai és Mesterházi trió a felelős.
Ászok
2013. augusztus 15. 11:23
Igen a miniszterelnök olyan empátiával és széles látókörrel rendelkezik, hogy eltudja dönteni Csajágaröcsögén kinek a gyerekét érdemes felvenni a bölcsődébe és ezzel milyen mértékben csökken a költségvetés hiánya. Ö mindenhez ért és ugye aki mindenhez ért az? ahogy mondja! Tisztelt cikkíró! Ha nem egzisztenciális kérdés lenne önnek ez a cikk tudom meg sem írta volna.
szalámis hegedű
2013. augusztus 15. 10:29
Kedves V! Most írj egy cikket ugyanerről, de mintha Gyurcsány idején történt volna. Nincs több kérdésem!
kjkj945
2013. augusztus 15. 09:46
Csak egy kérdésem van: Miért van olyan sok koraszülött (nem kifejlődött) gyerek?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!