Több jóindulatot

2013. augusztus 16. 15:33

Ezt nem bírom a kormány ellenfeleiben – hogy csipetnyi jóindulat sincs bennük, folyton a rosszat keresik, gyanakszanak és gúnyolódnak. Ezt nem bírom bennem.

2013. augusztus 16. 15:33
Kálmán C. György
Első változat

„Na, ezt nem bírom a kormány ellenfeleiben, a baloldaliakban meg liberálisokban, sőt a kritikus konzervatívokban és jobboldaliakban – hogy csipetnyi jóindulat sincs bennük, folyton a rosszat keresik, gyanakszanak és gúnyolódnak. Ezt nem bírom bennem. (...)

Itt van például egy hír, nem friss, már több mint egy hónapos, amely szerint a Kőrösi Csoma Program ösztöndíjasai között igen sok a pártkapcsolatokkal rendelkező ifjú ember: »a 47 ösztöndíjas fiatalból hétnél mutatható ki egyértelmű kötődés valamilyen politikai szervezethez. Különös véletlen, hogy a Váci Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (a KDNP ifjúsági tagozata) tíz alapítója közül ketten is megkapták az ösztöndíjat.« (...)

Ezek a fiatalok az Egyesült Államokba, Kanadába, Ausztráliába mennek majd; olyan kultúrákkal szembesülnek, ahol a »liberális« nem szitokszó, ahol elfogadják a nemi másságot, ahol az alkotmány sok évszázadra szól és konszenzussal módosítják, ahol szabad, de nem kötelező vallásosnak lenni, ahol a kultúra és a sajtó szabad. Páratlan nevelő hatása lesz ezeknek az utaknak – azt ugyan nem hiszem, hogy a fiatal kereszténydemokraták nagy befolyást gyakorolnának a fogadó országokban, de hátha másképp gondolkodnak majd, mire visszajönnek.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Felebarát
2013. augusztus 17. 05:16
bla bla bla...ennyi nem is került ki az ikszből :D lol
1120
2013. augusztus 16. 23:32
Na, te mocsok... Akkor nézzük szép sorjában. Hát ki a f...om kapjon ösztöndíjat?! A "szochazások" vízfejű gyerekei anno bezzeg nem zavartak ennyire, mi?! Szarzsák. "Ezek a fiatalok az Egyesült Államokba, Kanadába, Ausztráliába mennek majd; olyan kultúrákkal szembesülnek, ahol a »liberális« nem szitokszó, ahol elfogadják a nemi másságot, ahol az alkotmány sok évszázadra szól és konszenzussal módosítják, ahol szabad, de nem kötelező vallásosnak lenni, ahol a kultúra és a sajtó szabad." Akkor ezt most ízekre szuedjük (csak mert most van egy kis időm). 1. Az, hogy a "liberális" miért lett szitokszó nálunk, azt te is tudod, én is tudom. (Csak teszed itt a hülyét...) A magát liberálisnak valló (és verbálisan a legantikommunistább) pártnak elég volt négy (!!!) év ahhoz, hogy a szovjet helytartókkal összefeküdjön. Broáááf! 2. A "nemi másságot" a többség nálunk is elfogadja, de nem szeretné (különösen a gyermekesek), ha néhány év múlva nálunk is előfordulhatna ez: http://www.zombietime.com/up_your_alley_2008/part_1_full/index.php 3. Aztán azt tudod-e, baromarc, hogy vannak olyan liberális jogállamok, ahol olyan, hogy "alkotmány" nem is létezik? Ilyen pl. az Egyesült Királyság. Persze, hogy tudod, csak a házi feladatot meg kell csinálni, ugyebár... Képzeld, te tulok, olyan ország is van (Ausztria), ahol az alkotmányt eleddig kilencvenszer módosították - konszenzus nélkül. Mégsem rínak emiatt a hivatásos seggfejek! Nem különös? 4. NEM kötelező vallásosnak lenni! Sem itt, sem máshol az EU-ban!! (Tény azonban, hogy mondjuk Iránban pl. nem árt, ha az ember legalább úgy tesz, mintha hinne Allahban - még ha nem is hisz benne...) 5. Magyarországon a kultúra szabad Néhány nap múlva pl. megláthatjuk azt, hogy (a sokat szenvedett :) Alföldi Róbert István, a királya milyen - lehet, hogy ez lesz a legjobb előadás az eddigiek közül! Ki tudja? 6. A sajtó ne lenne szabad? Hát te mi a fészkes fenéből élsz? Abból, hogy minden egyes nap ekézed a hatalmat. Oroszországban mondjuk már nem élnél...
polnemkor
2013. augusztus 16. 22:56
Már megint egy Kálmán! Hány van belőlük?
csenge
2013. augusztus 16. 19:35
Nyugi kormány, akinek ilyen ellenfelei vannak, mint ez a szellemtelen Kálmán C., annak aggodalomra semmi oka. .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!