Teljesen tönkremegy a Mal Zrt.

2013. augusztus 13. 16:49

Talán senki sem számított arra a vörösiszap-katasztrófa tragikus napjaiban, hogy pont az egyszerű munkavállalók és a térségben élők lesznek először megbüntetve.

2013. augusztus 13. 16:49
Bertha Szilvia
Alfahír

„A Jobbik álláspontja szerint Magyarország számára az egyik kitörési pontot éppen a hazai értékes kőzet-és ásványkincs vagyon kitermelése és nyereséges felhasználása jelentheti. A vörösiszap katasztrófa másodlagos hatása pedig nem jelentheti a hazai bauxitbányászat végét. Lett volna elég idő átgondolni a helyzetet és a lehető legjobb megoldást megtalálni arra, hogy a felelősök felkutatása és megbüntetése mellett, a bauxitbányászatot és a ráépülő ipart megtartva, továbbra is biztosítsák a térségben élők megélhetését. Sajnos, ismételten bebizonyosodik az, hogy a multikkal kötött látványos és álságos stratégiai megállapodásokon, a teljesen fölösleges és pénzpocsékló munkaerő-piaci programokon, valamint az elképesztő cinizmussal folytatott sikerpropagandán kívül, a Fidesznek ötlete sincs arra, hogy miként kezelje a munkavállalók helyzetének romlását, amelyet közvetve, vagy közvetlenül pont ő maga idézett elő.

Talán senki sem számított arra a vörösiszap-katasztrófa szomorú és tragikus napjaiban, hogy ebben a következmények nélküli országban a valódi felelősök helyett, pont az egyszerű munkavállalók és a térségben élők lesznek először megbüntetve.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
egykettőhárom
2013. augusztus 14. 15:47
Teljesen tönkremegy a Mal, mert "aki tolvajjal osztozik, ellensége önmagának, hallja az átkot, és mégsem tesz JELENTÉST!" Fahrenheit 451, 100 Celsius fokon véleményeztél!
ballada
2013. augusztus 14. 09:47
NEM IDE TARTOZIK DE MINDENKIRE TARTOZIK. Elhunyt Sipos Edit vízilabdázó VILÁGBAJNOK. ISTEN NYUGTASSA BÉKÉBEN ,SOK ARANYÉRMET HOZOTT HAZÁNKNAK. http://www.delmagyar.hu/sport/elhunyt_sipos_edit_vizilabdazo/2345582/
civis72
2013. augusztus 14. 07:26
hasonlít a sztori.. a MALÉV-hez úgy kerűlt az államhoz,hogy úszott az adósságban...és most mit kéne tenni a kormánynak ?.....úgy látszik ilyen estekben az ellenzéknek nem számít a közpénz....
Taxin
2013. augusztus 14. 00:23
Bertha Szilvia 2008 szeptemberében Korondi Miklós Pest megyei elnök felkérésére elvállaltam Pest megye 4-es számú választókerületének szervezői feladatait. A 2009. évi EP képviselő választáson Korondi Miklós felkérésére a választókerület kampányfőnöke voltam... http://www.berthaszilvia.hu/oneletrajz Korondi Miklós 1982-től 1987-ig MSZMP-tag volt. 2004. február 6-án megalapította a Jobbik Ceglédi Szervezetét... http://hu.wikipedia.org/wiki/Korondi_Mikl%C3%B3s
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!