Románia
15:002024. június 17.
Ukrajna
Belgium
18:002024. június 17.
Szlovákia

István, a király bőven lenyomta István királyt

2013. augusztus 23. 09:57

A köztévé programozói szinte odalökték még a saját nézőiket is az RTL Klubhoz, amely pontban a tűzijáték után, 21 óra 25 perckor elkezdte az István, a király rockopera sugárzását.

2013. augusztus 23. 09:57
Bednárik Imre
NOL

„Mihez kell bátorság? Például ahhoz, ahogy az RTL Klub összeállította az augusztus 20-i esti programját. Az m1 a kötelező tűzijáték köré építette a rácsot, előtte fantáziátlanságból, gyávaságból, bénaságból a Fölszállott a páva tavalyi ünnepi gálaműsorát ismételték, a tűzijáték után pedig a műsorújságtól eltérően félórás interjút sugároztak Egerszegi Krisztina olimpiai bajnokkal, a legmagasabb állami kitüntetés, a Magyar Szent István-rend legújabb kitüntetettjével, aztán pedig a műsorújsághoz képest jelentős csúszásban Erkel Ferenc István király történelmi operáját közvetítették.

A köztévé programozói szinte odalökték még a saját nézőiket is az RTL Klubhoz, amely a műsorújságnak megfelelően, pontban a tűzijáték után, 21 óra 25 perckor elkezdte a hetek óta promózott, a legkülönbözőbb platformokon beharangozott, vitákat ígérő, vitákat kiváltó Alföldi-féle István, a király rockopera sugárzását. Lássuk be, hogy az RTL vezetése részéről ehhez kellett bátorság, hiszen a piacvezető anyagi okokra hivatkozva már tavaly kiszállt a tűzijáték élő közvetítéséből, és nem lehetett biztos abban, hogy az Ocean’s Thirteen amerikai vígjáték után az RTL nézői kíváncsiak-e az István, a királyra. Miközben a vetélytárs, a TV2, elnézést a kifejezésért, magasról tojt az augusztus 20-i ünnepre, és egymásra pakolt egy amerikai animációs filmet, a Valami Amerika 2.-t és egy szintén amerikai romantikus szuperprodukciót. A TV2 azokra a nézőkre ment rá, akik nem voltak kíváncsiak a tűzijátékra és semmilyen az ünnephez kapcsolódó produkcióra.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kitiltott
2013. november 14. 18:39
Nálad a pont
kitiltott
2013. november 14. 18:39
Nem várta meg én is utána kapcsoltam át és már legalább az 5. percnél tartott a "homokos alföldi" féle nemzet gyalázás..
kamasuka
2013. szeptember 19. 17:03
Mindig eddig tart a tűzijáték. Mi ebben a meglepő? A Bánk Bánra kevesebben voltak kíváncsiak, mint egy ökör Istvánjára. Ált ez így van. :D
Szellike
2013. szeptember 01. 15:01
Máskor nézzétek meg a Timur és csapatát, Kálomista Gábor rendezésében, a főszerepben Sasvári csucsival! Nem fogtok csalódni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!