Legyetek már igazi férfiak fideszes képviselő urak!

2013. július 10. 13:49

Vívjuk meg ezt a csatát a többivel együtt, de nyílt színen. Nyilvánosan! Ha van merszetek! Mert a legkönnyebb államtitok mögé bújva átgázolni sorsokon.

2013. július 10. 13:49
Vadai Ágnes
Facebook

„A Fidesz a Nemzetbiztonsági bizottság összehívását kezdeményezi, mert »Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök nyilatkozatában a bírót fenyegette bukással, míg a baloldal más szereplői az ügyeszeknek üzengettek burkoltan.« Ez utóbbi nyilván én vagyok. Rendben! Legyetek már igazi férfiak fideszes képviselő urak, és vívjuk meg ezt a csatát a többivel együtt, de nyílt színen. Nyilvánosan! Ha van merszetek! Mert a legkönnyebb államtitok mögé bújva átgázolni sorsokon. És ti a jelen állás szerint csak ennyit tudtok... Nekünk érveink is vannak!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
duzur
2013. július 10. 18:19
Hát csak akad majd Magyarországon is egy olyan hôsies férfi mint a Snowden, aki lerántja a leplet a népvakító "tikokról"...
racer
2013. július 10. 17:36
Még 10 hónapig van hírértéked, te...izé....képviselőnő.
silvester
2013. július 10. 17:18
A dinkák között nincs egy igaz ffi?Ágika akkor még te sokáig kielégületlen maradsz.Normális ffi-nak még bejárónőnek sem kellesz,nem hogy sz...ksz partnernek.
BőröndÖdön
2013. július 10. 17:17
Ági,ezek gyáva patkányok mind,nincs egyszerű dolgotok!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!