Magyar Péterre csúnyán ráhozta a frászt Puzsér, a napon felejtett csokihörcsög megfutamodott

Végre kiderült az igazság.

A furminttól sokáig féltem, két tétel is volt, a százéves és az általam telepített ültetvény bora. Egyik sem akart az Istennek sem kierjedni.
„Nemrég befejeződött az összes 2012-es bor töltése. A Muskotály után a Cuvée is palackba került. Ez az eddigi legtöményebb, 180 grammos maradékcukorral egy erős hatputtonyos aszú valójában. A száraz Furminttól sokáig féltem, két tétel is volt, a százéves és az általam telepített ültetvény bora. Egyik sem akart az Istennek sem kierjedni, pedig minden létező módszert kipróbáltam. Aztán mégis. Végül a százéves Furmint lett csak letöltve, a másik nem tetszett. Igazság szerint eleinte az elsővel kapcsolatban is voltak kétségeim. A töltés utáni kóstolás meggyőzött. Külön érdekesség hogy száraz borban is sikerült olyat készítenem amely kifejezetten körtés-birses jellegű.”