Orbán Viktor szerintem pszichopata

2013. július 30. 19:49

Ha igazam van és Orbán beteg, akkor orvosra van szüksége, hogy segítséget kapjon. Ha tévednék és nem beteg, akkor „lámpavasra”.

2013. július 30. 19:49
Rózsa Mihály
Facebook

„Orbán Viktor szerintem pszichopata. Erről már több szakember is értekezett. Olyanok, akiknek lehet adni a szakmai tapasztalatára. És amikor rángatózik a szája, vagy zavarodottan nyalogatja a száját, akkor vélhetőleg csökken a gyógyszer hatása és előjön z igazi beteg ember látványa. Ma már Orbán azt sem tudja szerintem , hogy mit művel. Teljesen belebolondult a hatalomba, hol nagy királynak, hol egyenesen a Jóistennek képzelve magát. És ott áll mögötte egy gazemberekből álló horda, akik kihasználják ezt a beteg embert arra, hogy mögé elbújva, maffia módszerekkel szétlopják az országot. Ha igazam van és orbán beteg,. akkor orvosra van szüksége, hogy segítséget kapjon. Ha tévednék és nem beteg, akkor »lámpavasra«.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 276 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ballada
2013. július 31. 12:35
rózsa mihály gyűlölet beszédet írt büntetendő,miért nem jelentik fel.
Fakuttya
2013. július 31. 00:57
Ez a marhafelsálpofájú senki is cigány?
Soma
2013. július 31. 00:47
Úgy látszik, az egybiteseknél az a normális, aki az étkező sátorban éhségsztrájkol.
mustarharmas
2013. július 30. 23:36
Ez a szerencsétlen Rózsa azok közé a fanatikus elmebetegnek közé tartozik, akik valóban hisznek abban, hogy az SZDSZ / liberalizmus a világemberiség megváltását jelenti. Az ilyen hülyék írták a Gulágról, hogy "kedves, jó Sztálin elvtárs, ha tudnád, hogy mi van itt....".
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!