Gondolj a trafikban Lázár Jánosra is!

2013. július 18. 21:07

Ha szeretnének még több pénzt Lázár János és szövetségese zsebébe tömni, akkor keressék a Pannónia/P20, az Enter, a Dover és a Silver cigarettákat.

2013. július 18. 21:07
Nyüzsi
hvg.hu

„A Continental saját honlapjáról nem derül ki, mit is gyártanak, ezért itt tudatjuk segíteni akaró olvasóinkkal, hogy ha szeretnének még több pénzt Lázár János és szövetségese zsebébe tömni, akkor keressék a Pannónia/P20, az Enter, a Dover és a Silver cigarettákat, valamint a legnemzetibbet, a Hungáriát. Hazánkban ezek eddig nem voltak elterjedtek, ahogy a Festival sodródohány sem. Ezen a szégyenteljes állapoton segíthetünk, ha trafiklátogatásaink alkalmával szem előtt tartjuk, hogy nemcsak a polgármester rokonságának tartozunk köszönettel, hanem Lázár Jánosnak és a Continental Dohánygyárnak is.

Szarnak persze mind szar, de hát a trafiktörvény is az, úgyhogy pont passzolnak hozzá.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Necoure Yamakee
2013. július 19. 07:48
Ha pedig a kedves olvasók valami igazán magyarellenes, uszító szennylapot keresnek, ahol nem a valóság a lényeg, hanem a komcsi ideológia, a gyűlöletkeltés, bátran ajánlom a maga nemében kiváló hvg-t!
balbako_
2013. július 19. 07:07
A beteg kutyatekintetű Kálmán Olga könnyeivel küszködve sírta el riportalanyának az emberek leszarják a trafik ügyet. Tán azért mert nincs is.
ballada
2013. július 19. 03:48
Ugye az mszp hallgatott a trafik mutyiról még 8 évig kormányoztak ,idejük alatt is jövedelmező volt a dohány ágazat ,zsebüket tömték .Baloldal kiesett ebből az üzleti körből ,mint az ovodások elvették cigijüket,ezért hangoskodnak.Irigyek ,mszp kormánya idején ugyan úgy dohányoztak az emberek mit most a Fidesz kormánya alatt.Mszp kormányzása alatt miért nem osztotta meg dohány üzleteket a Fideszesekkel???
Fakuttya
2013. július 18. 23:40
"A kommunistánál kártékonyabb... embertípust még nem produkált a történelem. ...rombolási hajlamuk, kultúra- és szellemellenességük elképzelhetetlen minden más, normális, azaz nem kommunista ember számára. ...Nincs olyan vastag bőrt igénylő hazugság, amit egy kommunista szemrebbenés nélkül ki ne mondana"
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!