Régen minden jobb volt – a Fidesz kommunikációja is

2013. július 01. 21:25

Nincs egy olyan kommunikációs szakember sem a Fideszben, aki rászólna Zsoltiékra, hogy talán nem kéne mindenkit magukra haragítani?

2013. július 01. 21:25
Földi Bence
benyóblog

„Ennél jóval komolyabb arculcsapásként hathatott Semjén Zsolt nyilatkozata, amely a Heves Megyei Hírlapnak adott interjújában hangzott el. Szintén rezsicsökkentés témában azt találta mondani a miniszterelnök-helyettes, hogy azon nagy cég, amely »a szolidaritás elve szerint elvárható feltételekkel nem ért egyet, az akár el is mehet innen«. Balogh Ákos Gergely egyből meg is találta a párhuzamot: a fenti mondathoz szinte kísértetiesen hasonlóak hangzottak el egy ma már zakkant performanszairól hírhedt ex-miniszterelnökünktől. Gyurcsány Ferenctől.

Igen, idáig sikerült süllyedni, a kormányzat egyik (névleg) legfontosabb székében ülő férfiú azt mondja (dehogy mondja, üzeni!) a nagyobb külföldi (és hazai) cégeknek, hogy ha nem tetszik valami, akkor el is lehet menni. Ilyen egy hazánk jövőjéért aggódó politikus?

Értem én, hogy az istenadta nép szereti hallani a vezetők szájából, ha a csúnya gonosz multikat és a csúnya gonosz Uniót ekézik. Ám ezekre a szavakra nemcsak a már említett választópolgárok, hanem azok is figyelnek, akikről szólnak. Nincs egy olyan kommunikációs szakember sem a Fideszben, aki rászólna Zsoltiékra, hogy talán nem kéne mindenkit magukra haragítani? Amit egy adott nyilatkozattal az egyik oldalon nyernek, duplán veszítik a másikon…

Nincs egy kommunikációs szakember a Fideszben?...”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
flyb
2013. szeptember 23. 01:52
A fityisz kommunikációja már régen a vicc kategóriája, meg sem kell hallani azt a sok hülyeséget és hazugságot.
atila68
2013. július 10. 21:55
Kedves Földi Bence! Semjén Zsolt mióta Fideszes?
BőröndÖdön
2013. július 10. 21:55
A tömjén zsolti egy nagy tahó,mikiegér szinvonalú,akárcsak a szabad szemmel nem látható képződménye /kdnp/.
heep
2013. július 10. 21:54
"rágja így az óvónéni a gyerekek szájába a megértendőt, ahogyan Selmeczi mondja" Erre gondoltam én is. De nemcsak a Selmeczi. Ma a Kocsis nyilatkozatát hallgattam a Bajnai féle tüntetésről. Attól is heveny hányingerem támadt. És a Giro Szász is ezt a "stílust" nyomja.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!