Tárgy: kellemetlen kormány eltávolítása

2013. június 24. 13:59

Ha egy ennyire korrupt kormányt nem tud megbuktatni a Nyugat, akkor tényleg hanyatlik.

2013. június 24. 13:59
Tóta W. Árpád
hvg.hu

„Csehországhoz vagy Horvátországhoz képest Magyarország azért nehezebb feladvány, mert mostanra már nem maradt olyan rendőri egység, ügyészség vagy hatóság, amely egyáltalán napirendre venné a fideszes korrupciót. Sőt az a bűnös, aki felfedi. Az immunrendszerünk odavan, Magyarország AIDS-es.  És momentán nincs ellenzék, amelynek volna esze és kapacitása a leleplezésre, és ereje ahhoz, hogy a most folyó országos rablást műsorban tartsa.

Hát ezzel kellene foglalkozni már rég, tisztelt Alapítvány és Birodalom. Igazán nem teljesíthetetlen kihívás, nem egy Szíria. Információt gyűjteni a kormánypárt korrupciójáról, és terjeszteni rádióban, tévében, interneten és röplapon: ez egy precíziós bombázáshoz képest aprópénz és csekély erőfeszítés. Nem a lovasságot kell küldeni, csak a bizonyítékokat.

Támadási felület van bőven. Talán kicsit sietősen zárult le a Gripen-ügy, nemde? Talán vannak érdekes magyar vonatkozású adatok a meghekkelt svájci bantitkok fájljaiban, hm? És nyelvet fogni sem megoldhatatlan küldetés: ha ezek a dominók elkezdenek dőlni, a büntetlenség ígérete is elégnek bizonyulhat.

Orbán és köre zsírosodását fel lehet tárni – és el lehet újságolni a magyaroknak. Annak azonban nem az a módja, hogy Daniel Cohn-Bendit Strasbourgban leordítja Orbán haját, hanem az, hogy Európa és Európán kívüli barátaink szóba állnak velünk közvetlenül, és dalban mondják el. A magyar kormánynak aligha lehet kifogása az ellen, ha egy alapítvány műsoridőt vásárol, lévén hogy a saját kampányát is ugyanígy tervezi intézni.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 169 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sulammit
2013. június 24. 23:06
Azt gondoltuk volna, ha olyan naívak lennénk, mint te Tóta W, hogy írsz egy szép kis cikket a szárszói csürhebandáról. De tudtuk, hogy a te csürhebandádról nem érdekel az igazság. Te egy közönséges hazaáruló vagy üzeni neked az én hithű baloldali apám! Az Oroszokat mikor hívod be, akkor, ha nem jön a nyugat? Te SZARJANKÓ!
stüszivadász
2013. június 24. 19:03
Tóta tiszta gyagya,mert üres az agya! Meddig görcsöl még,nem veszi észre a tömény megvetést minden megszólalásakor? Ennyire korlátolt vagy ezért pénzt kap?
puszika
2013. június 24. 19:00
Aki részt vett a szárszói találkozón,ott lihegett egy kis elismerésért a politikai múmiák között,az ne játsza itt a nagy országmentő mártír szerepét.!! Volt egy szinész aki pontosan igy is cselekedett ugyanott.A végén már szóra sem méltatták.Rád is ez vár Tóta!!
Rabonban
2013. június 24. 18:49
Úgy látszik a szárszói haver WC-je eldugult...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!