Puzsér a holokauszttal is úgy viccel, mint Hajdú Péterrel

2013. június 06. 14:13

Azt mondta Puzsér Róbert, hogy a Való Világ jól össze volt rakva, majd hozzátette, hogy nem mellesleg a holokausztot is jól megszervezték.

2013. június 06. 14:13
sixx
comment:com

„Azt mondta Puzsér Róbert egy tévéműsorokról tartott beszélgetésen, hogy a Való Világ jól össze volt rakva, és ugye már ez is elég meglepő, mármint az, hogy Puzsér egy ilyen agysejtpusztító szellemi toprongyot, mint egy tévés reality, bármilyen értelemben véve is pozitív kommentárral lát el, de nemzetünk kultúrkampfjának önjelölt generálisa nem állt meg itt, hanem hozzátette, hogy nem mellesleg a holokausztot is jól megszervezték. Mert hát a sok transzport, és ugye a vagonokat meg a gázkamrákat időben kellett üríteni. (...)

És ez most itt nem a túlérzékeny zsidóság felháborodása (azt majd a készülő Mazsihisz közlemény tartalmazza), egyszerűen arról van szó, hogy ha Puzsér Róbert azért hajigálja szarral Hajdú Pétert, mert az beteg gyerekeket mutogat a tévében, és kínjukon keresztül keres pénzt és tesz szert népszerűségre, valamint azt írja saját magáról hogy

»Márpedig számomra nincs fontosabb dolog, mint keresztbe feküdni az igénytelenségnek, az ízléstelenségnek meg annak a pszichopatológiás médiadevianciának, amit Hajdú képvisel.«

akkor kedves Róbert, én meg joggal küldelek el téged a büdös picsába a párhuzamaiddal egyetemben.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rike
2013. szeptember 24. 02:32
http://en.wikipedia.org/wiki/Rest_in_peace
szalámis hegedű
2013. július 26. 23:28
Ide gyertek fideszesek, itt most lehet zsidózni!
gelcselszi
2013. június 12. 01:24
sixx nagyon gyenge újságíró, szánalmasak ezek a hogyvolt utófröccsenések. Ezekből látszik, mekkora semmi az egész tapló suttyója.
GáborGábor
2013. június 10. 22:58
Zsidó
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!