Lengyelország
15:002024. június 16.
Hollandia
Szlovénia
18:002024. június 16.
Dánia

Occupy Valami Mozgalom

2013. június 01. 11:26

A HaHá-s kreténeket ki hatalmazta föl arra, hogy ők »tárgyaljanak« az oktatási kormányzattal? Ők kiket képviselnek?

2013. június 01. 11:26
Piréz Róbert
Tutiblog

„Ugyanezért létezik a felhatalmazás intézménye, hogy ne mindenféle gyüttment akarjon hivatalosságként megjelenni. A HaHá-s kreténeket ki hatalmazta föl arra, hogy ők »tárgyaljanak« az oktatási kormányzattal? Ők kiket képviselnek? (A »mindenkit, alapból« nem érv, ennél talán még Robespierre is szofisztikáltabb volt.) Ha pedig nincs semmiféle felhatalmazásuk, pusztán alanyi jogon érzik úgy, hogy ők mindenkit képviselnek, ezért fel vannak hatalmazva törvénysértésekre is, akkor nyugodtan és jogosan küldhetik el őket a picsába mindenhonnan, ahová betámolyognak hisztizni. Ehhez nem kell a minisztériumig menni. Egy normális kocsmából két lábbal rúgják ki azt, aki beront, szétveri a berendezést, és elkezd követelőzni, hogy mától márpedig neki ingyen legyen a Lánchíd konyak. Sőt, örülhet az illető, ha nyolc napon belül gyógyuló sérüléssel megússza, úgyhogy az elnyomott hallgatókat ehhez képest épphogy csak a pihe-puha ágyikóba nem fektetik be egyenként a rendőrök.

A túlmozgásos HaHások minden bizonnyal apu és anyu szeme fényei, de ugyanez nem jelent alapértelmezést mindenki másnál. Ha ők valóban a »diákság« nevében kívánnak fellépni, az ő érdekeikért harcolni, akkor végig kell menniük azon a göröngyös úton, aminek a végén megszerezhetik az erre való felhatalmazást. Addig viszont – a nyilvánvaló, mindenkit megillető állampolgári jogokon túl – kuss a nevük, ellenkező esetben mindenféle lunatikusnak »alapvető joga« volna bármibe beleszólni, bármikor. Az agyament, rendkívüli »forradalmi jog« pedig csak saját, belterjes szubkultúrájukon belül érvényes. Ahhoz, hogy – mint mondják – »leváltsák a jelenlegi vezetést«, meg kéne nyerni a választásokat.


Ki mondta, hogy nem kurva nehéz a felnőtté válás?”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 187 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tunguz
2013. június 02. 12:48
A HaHá- sok közt drogtesztet végeznének elég sokan lebuknának
JHonny68
2013. június 02. 07:45
Bicskát, kölcsön? http://www.youtube.com/watch?v=6nQQPoiNl0g Megdöglött a ló és most húzznák a bőrét. Lehet anarchistázni, demokratázni... Összefogás nélkül csak a lejtő marad mind az egészségügyben, oktatásban, az összes területen ebben a megosztott/kifosztott országban.
Bábeli békák
2013. június 02. 02:03
Ha kiraksz a térre egy hatalmas tál gőzölgő szart, ezek azt is elfoglalják.
hátakkor
2013. június 01. 21:24
Nagy a gond a CAP-huszároknál..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!