Ócska manipulátorok aranykora

2013. június 21. 16:56

Eldönthetjük, kinek higgyünk: a keménységéről, egyenességéről, nyíltságáról és következetességéről ismert uniós biztosnak vagy a több mint kétes hírű magyar propagandistának.

2013. június 21. 16:56
Mihancsik Zsófia
Galamus

„A Bilderberg-konferencia viszont, ahogy az Európai Unió is, »ereszt«. Igaz, hogy 1954 óta soha semmiféle információ nem szivárgott ki arról, ami a konferencián elhangzott, de most igen. És ki másnak volna ilyen megbízható olasz, noha névtelen informátora, ha nem a Magyar Nemzet közismerten igazmondó, egy ideje már Brüsszelben tartott (vajon miért?) újságírójának, Lovas Istvánnak. A Magyar Nemzet és Lovas mindenkit lefőzött, hatvan évre visszamenőleg: egyetlen nagy világlap sem értesült még soha arról, ami a Bilderbergen elhangzott, Lovas és a Magyar Nemzet igen. Ezenkívül Lovasnak sikerült beszerveznie saját személyes informátorként egy olyan »olaszt«, aki nemcsak az Európai Bizottság belső híreit súgja meg neki, hanem nyilván befolyásos alak is, hiszen a Bilderbergen is ott van, Lovas tehát első kézből értesülhet Reding készülő merényletéről, így sürgősen értesítheti a magyar közvéleményt is.

És még valami: ez az imént jellemzett Reding nevű nőszemély még hülye is. Igaz, hogy semmiféle normát nem tart be, egyet viszont igen: azt üzeni a Magyar Nemzetnek, hogy ha a Bilderberg-találkozó nem nyilvános, akkor »az ott elhangzott vagy el nem hangzott dolgokat érdemben sem megerősíteni, sem cáfolni« nem tudják, »a médiában megjelenő találgatásokra egyébként sem reagálnak.« Azt hitte, a szokásos diplomatikus dumával megússza, mert nyilvánvaló ostobaságokkal és hazugságokkal szemben a világ más tájain ennyi elég szokott lenni. Rá kellett jönnie, hogy nem: Magyarország ebben is jobban teljesít. Mint Kakuk György megírta, itt néhány óra leforgása alatt bizonyosság lett az »állítólag«-ból. Szegény Reding csak szerdán jött rá, hogy ennél több kell, határozott visszautasítás kell. Addigra azonban fújhatta, a KDNP már rárepült (rárepítették) az ügyre.

Mi meg itt állunk, és eldönthetjük, kinek higgyünk (mert a dolog természetéből adódóan bizonyosságot nem szerezhetünk): a keménységéről, egyenességéről, nyíltságáról és következetességéről ismert uniós biztosnak vagy a több mint kétes hírű magyar propagandistának meg a közismerten, sokszoros bírósági ítéletekkel igazoltan hazug Fidesz-kiszolgáló médiának.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 124 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
qccqccqcc
2013. június 22. 09:50
Téged is rá kellene repíteni anyukán egy jó nagy dorongra. Attól kielégülnél, megnyugodnál, és nem vizionálnál hülyeségeket.
Selamat
2013. június 22. 09:24
Zsófika, annak hiszel, akinek akarsz. S azt hiszel el, amit akarsz. Egy biztos, kb 9,3 millióan már nem hiszünk neked. A hiányzó néhány százezer még csecsemő. Valójában, kinek is nyomod (nyomjátok) ezeket a veretesen ósdi gondolatokat? Nem hiszem, hogy lenne olyan olvasótok, akiért érdemes lenne annyi energiát elemészteni, amivel felemelitek a pennátokat. Azon üljetek csak továbbra is. Hasznotokra lesz.
Next adósság
2013. június 22. 09:09
Puniepillátorok aranykora
atila68
2013. június 22. 08:39
Zsófia drága! Akkor most a Bokros féle MMM több mint kétes hírű magyar propagandista meg a közismerten, sokszoros bírósági ítéletekkel igazoltan hazug Fidesz-kiszolgáló médium? Bocsásson meg Zsófia de önnél tényleg nagy lehet a baj....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!