Ismét a Galamusról

2013. június 01. 10:49

Tehát ma és holnap kérjük, érjék be a híreinkkel. Véleménycikkeket és hírösszefoglalókat legközelebb hétfőn olvashatnak.

2013. június 01. 10:49
Mihancsik Zsófia
Galamus-csoport

„Az első: átalakítjuk a honlapunkat. Nem azért, mert nem szerettük ilyennek, amilyen most. Épp ellenkezőleg. Hanem azért, mert a jövőben a Nyugat lapcsoport szerverén fut a Galamus, és ennek nemcsak programozási feltételei vannak. »Modernizálódnunk« is kell, hogy a Galamus kényelmesen olvasható legyen mobiltelefonon vagy tableten is, némileg rugalmasabb lesz számunkra, szerkesztők számára is az új felület, és reméljük, Önök is megszokják majd az új külcsínt és az új szerkezetet. Ez tartalmilag semmiféle változást nem jelent, tehát nem szűnik meg rovatunk, de sajnos újjal sem bővül a Galamus (bár a nyugat.hu cikkajánlatait olvashatják majd a honlapunkon), ehhez ugyanis szerkesztők, újságírók  kellenének, ahhoz meg pénz.

És a második információ, amely egyben kérés is. Sok olvasónk hiányolta, hogy a Galamusnak nincs alapítványa, amely megkönnyítené számára a támogatást. Négy hónap után a héten megkaptuk az értesítést arról, hogy a Fővárosi Törvényszék bejegyezte a Galamus Projekt Alapítványt. Jövő héttől a Galamus-csoport támogatásáról szóló információk közt is olvashatják az alapítvány számlaszámát. Kérjük azokat az olvasókat, akik ennek hiányában nem tudták támogatni a Galamust, és minden régi és új olvasót, akinek módjában áll az általános elszegényedés közepette is támogatni a lapot, tegye meg. Kizárólag az Önök támogatásának köszönhetően éltük túl a elmúlt öt hónapot, az iménti kijelentés viszont, hogy »a jövőben« más szerveren fut majd a Galamus, optimista kijelentést volt, mert ennek sajnos az a feltétele, hogy legyen miből futnia. Ehhez kérjük ismét a segítségüket.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
berzsian56
2013. június 02. 10:47
Olvasson egy kis Szabó Dezsőt, drága Zsóffika:"Mert: ha az állambirtokos faj egyenlő elbánási kötelezettségeivel szemben a kisebbségi fajok eleinte titkos , később nyiltabb szolidaritással, a maguk egyedeit mindenáron, minden esetben ,és minden téren túlságos arányban előnyökhöz igyekeznek juttatni, ha a hatalmat, vagyont , kiválasztási lehetőséget, lelki formálást jelentő helyekre jutott egyedeik ezt az előnyt saját fajuk aránytalan nagyságú hódítására használják fel: az állambirtokos faj által biztosított nemzeti egység felbomlik, s egy vagy több kisebbségi faj elnyomása alá kerülnek." Ezzel mit tud kezdeni a Galamus csoport?
öszödibeszéd
2013. június 02. 10:44
ja, pont úgy nincs lové, mint a kis muzsikus csávónak, az éhező Lexus-os Gerendásnak.
Oldgóbé
2013. június 02. 07:00
A Galamus még él,Zsófi???
states
2013. június 02. 02:50
Takarodjatok oda, ahonnan pénzelnek...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!