Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

A bűnös vádol

2013. június 24. 18:12

S akkor még mindig nem kaptunk választ arra, hogy mi a jó fenének kell Szlovákiának katonai elhárítás?

2013. június 24. 18:12
Lovász Attila
Új Szó

„No, erre a majdra még nincs folytatás, de ismerve az ellenőrizetlen hatalom lelkivilágát, akár borítékolhatjuk is: Roman Mikulec egykori katonai hírszerzési főnök rövidesen legalábbis gyanúsított lesz. Pofázni mert. Olyan szervezetről, amely méltán gondolhatta magáról, hogy ellenőrizhetetlen, a rendelkezésére álló forrásokkal úgy bánik, ahogy akar, nincs az a földi hatalom, amely ezért elítélhetné, elmarasztalhatná, ki képes ugyanis egy konspirációban dolgozó, még a vécépapír-vásárlási tételeket is titkosító szervezetre bármit is rábizonyítani. Mikulec köpött, mert már annyira botrányos volt az állami vagyon amolyan sajátos értelmezésű kezelése az elhárításnál, hogy ő sem bírta tovább cérnával.

Most meg átkutatják az autóját – mert a tisztelt polgárt hülyének nézik, majd bevesszük, hogy a ház előtt parkoló kocsiban, őrizetlen parkolóban bármi olyat hagy egy egykori titokszolga és hivatásos katona, ami terhelő lehetne rá nézve. Az államhatalom által sikeresen csicskáztatott barátnőnek meg a táskáját kutatták át, Mikulecet bevitték kihallgatásra – ez már egy nagyon rosszul megírt hollywoodi kémdrámának is gyönge. Már lelki szemeim előtt látom a védelmi minisztert, amint elmeséli a sajtónak, hogy a nyomozás sikeresen halad, hiszen a feljelentőt sikeresen vegzáljuk, sőt, ki tudja mit találtunk a kocsijában.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rettenetes
2013. június 25. 09:30
Nekünk is csak addig kell, míg az UD Zrt. vezetőinek kellett a trábornoki állás...
dobzselaci
2013. június 24. 20:15
k-európa. lassan már nincs miről beszélni, ny-európa sírva könyörgi vissza a vasfüggönyt, mielőtt őket is negfertőzi az itt kiterjedt demencia.
KannibálTatárÚr
2013. június 24. 18:34
Úgy látszik, a korrupció barátai nagyobb befolyással rendelkeznek, mint ellenségei. Semmi újdonság.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!