Kudarc

2013. június 03. 10:49

Sem Sólyomnak, sem Ángyánnak nem érdeke, hogy az elmúlt három év esztelen rombolását bírálja, sokkal egyszerűbb a rendszerváltást hibáztatni.

2013. június 03. 10:49
Kálmán C. György
Első változat

„Szomorú, hogy az Ökopolisz konferenciája megint csak ide jutott. Sem Sólyomnak, sem Ángyánnak nem érdeke (és hát kínos is volna), hogy az elmúlt három év esztelen rombolását bírálja elsősorban – sokkal egyszerűbb a majdnem negyed százados rendszerváltást hibáztatni, minden további magyarázat nélkül. Így aztán ez a szöveg – még ha nem is egészen ugyanabban a funkcióban, még ha tartalmát (ha van) némileg változtatva is – pontosan ugyanaz a politikai lózung, mint húsz éve volt. Gondolkodni, elemezni nem kell, kétségbe ki merné vonni a »sztárfellépők« judíciumát, megvan a régi-új jelszó: a rendszerváltás kudarc volt.

Ennyi telik?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atila68
2013. június 03. 15:23
Nem értem. Azt tudom, hogy a Fradi stadiont, meg a közelében lévő Főiskolát lebontották. Na de az nem rombolás, és építenek a helyükbe újat. Másról nem nagyon tudok.
kuwiq
2013. június 03. 13:25
Miféle rendszerváltást? Talán majd jövőre, ha megint nyer a fidesz, talán hozzá lehet fogni.
Next adósság
2013. június 03. 12:46
Milyen rendszer váltásról beszélsz az ÁVO-s gyerekek megalakították az SZDSZ-t és az MSZP-t a munkásörök meg a tányér kipát lecserélték kis kerekre. Kurva nagy rendszerváltás volt!
KannibálTatárÚr
2013. június 03. 12:38
..."sokkal egyszerűbb a majdnem negyed százados rendszerváltást hibáztatni, minden további magyarázat nélkül." Ha neked ehhez magyarázat kell, minek foglalkozol a témával?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!