Fórum Monoron

2013. június 17. 00:46

Sikeres fórumra került sor Monoron. A meghívott vendég, Pogácsás Tibor széke - természetesen - üresen maradt. Bátorság csak a saját párttársak körében működik nekik.

2013. június 17. 00:46
Braun Róbert
Braun Róbert weboldala

„Sikeres fórumra került sor Monoron. A meghívott vendég, Pogácsás Tibor széke - természetesen - üresen maradt. Bátorság csak a saját párttársak körében működik nekik.

Sokan eljöttek, hogy meghallgassák, miről is szól a trafikmutyi, hogy fizetteti meg a Fidesz velünk a barátok és rokonok gazdagodását, hogyan működik az állami juss megszerzése és mindebben vajon mi szerepe lehetett Pogácsás Tibor választókerületi felelősnek, itt Monoron. A polgármester-képviselőt hívtuk, ám megjelenni nem mert.

Így a közönség köreiből csak távollétében emlegették föl, hogy vajon miért nem szólalt föl egyszer sem a monoriak érdekében az Országgyűlésben, hogy valójában Monornak nincs képviselete az ország házában. Volt még szó a feltétel nélküli alapjöövedelemről, az igazságosságról és Klinghammer István butaságairól.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
goldman
2013. június 17. 10:11
Ez az a Braun aki az MNB-nek 7 pálcikából rajzolt logóért 30 millát vágott zsebre?
mustármag
2013. június 17. 07:24
Tisztelt olvasók! ...és ezt mind mind Braun Róbertől!
Vitez felcsuti Lauder David
2013. június 17. 00:56
Meg kell szabadulnunk a mutyizo narancsos pestistol !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!