Én a szabad Magyar Köztársaságért küzdök

2013. május 24. 08:50

Remélem, világos mindenki számára, hogy a Fidesz politikája milyen Magyarországot teremt.

2013. május 24. 08:50
Vadai Ágnes
Facebook

„2012. december 2-án a Fidesz frakcióvezetője is felszólalt a fasizmus és nácizmus elleni tömegtüntetésen, ahol azt mondta, hogy Magyarország megvédi polgárait. Közben csináltak Orbánék Magyar Kormánytisztviselői Kart, Magyar Rendvédelmi Kart, és most készülnek a Magyar Pedagógus Kar létrehozására. Kötelező benne a részvétel. A fasiszták politikája volt ez anno. Remélem, világos mindenki számára, hogy a Fidesz politikája milyen Magyarországot teremt. Na, egy ilyen Magyarország védelme maga a halálos ölelés. Én a szabad Magyar Köztársaságért küzdök. Csatlakozz hozzánk!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 120 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bábeli békák
2013. május 24. 13:26
Ez jó meló, én is vállalnám. Tizenhatodik fejezet, AMELYBEN DONNA VADAI ELVARÁZSOLT LOVAGNAK VÉLI MAGÁT, ÉS SEMMIKÉPPEN SEM ÉRTI, HOGY MIKÉNT KERÜLT HAZA SZÜLŐFALUJÁBA Huszonhatodik fejezet, AMELYBEN SANCHO TEKNŐSBÉKA MÓDJÁRA VISELKEDIK, MAJD ÖNKÉNT LEKÖSZÖN KORMÁNYZÓSÁGÁRÓL
gelcselszi
2013. május 24. 13:19
Gusztustalan és émelyítő ez a vörös bula.
magnamater
2013. május 24. 13:05
Vadai a "szabad Magyar Köztársaságért" küzd! Akit elárult, az csak Magyarország!
Akvínói akvavit
2013. május 24. 12:46
Ha egyszer nem a zsidó témával jönnél elő, picsán rúgna Gyurcsány felesége?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!