Rotyog a paprikás krumpli: Németh Szilárd HELYRETESZI a globalistákat (VIDEÓ)

Termőföldtől az étkezőasztalig. Németh Szilárd elárulta, mitől finomabb az étel, ha az nem brüsszeli, hanem magyar recept alapján készül.

Előbbi 14,5, utóbbi 13,3 alkohollal. Ahhoz képest, hogy utóbbinál refraktóval 19,5 fokot mértem, kicsit furcsa.
„Ma jutottam el végre odáig hogy a 100 éves Furmint és a »fapados« változata (amiből habzóbort akartam csinálni) is teljesen kierjedt. Előbbi 14,5, utóbbi 13,3 alkohollal. Ahhoz képest hogy utóbbinál refraktóval 19,5 fokot mértem, kicsit furcsa. Még nem tudok nyilatkozni melyik lesz a befutó, de eddig a Pinotnak vannak legjobb esélyei - azt iszom legszívesebben. A Muskotályt száraz verzióban a jövő héten töltöm.”