Fidesz: a nőverők pártja?

2013. május 10. 07:34

Egy párt, melynek képviselői között csakúgy sorjáznak az erőszakos, nőverő, korrupt politikusok, az joggal veri ki a biztosítékot a társadalom többségénél.

2013. május 10. 07:34
Scheiring Gábor
Scheiring Gábor blogja

„Bár Lázár Jánostól tudjuk, hogy a nőverés afféle magánügy a Fideszben, hobbi, amit kedvére űzhet a megfáradt képviselő miután bepálinkázott (a Fidesznek nincs köze ahhoz, hogy a magánéletében politikusaik mit csinálnak, nyilatkozta a volt frakcióvezető Balogh ügye kapcsán), ennek ellenére Szabó Tímeával felteszünk Orbán Viktornak ezzel kapcsolatban néhány kérdést írásban. Ismerve a fideszes módszereket, nem hihető, hogy a párt képviselőjelöltjeinek múltjában lehetett volna bármi, amiről ne tudott volna a legfelső vezetés. Ahogy Ceglédi Zoltán is rámutatott, mivel Orbán személyesen hallgatta meg alcsúti rezidenciáján az összes képviselőjelöltet és személyesen döntött róluk, ezért felmerül személyes felelőssége. Kizárja-e vajon a pártból és a frakcióból Daher Pierret és Lipők Sándort? Elfogadhatónak tartja-e vajon a miniszterelnök, hogy egy asszonyverő képviselő függetlenként folytassa tevékenységét? Ha nem, akkor megtesz-e mindent annak érdekében, hogy a nőverő fideszesek visszaadják a mandátumukat? Ha nem tesz meg mindent, akkor mivel bizonyítja, hogy a Fidesz nem a nőverő férfiak pártja? Ha Orbán Viktor valóban a családokat, és nem a képmutatást védi, akkor mikor támogatja végre kormánya és pártja a családon belüli erőszak büntethetőségére vonatkozó törvényjavaslatot?

Összegezve tehát: 1. újabb nőverésekre derült fény a Fidesz háza táján; 2. a korábbi nőverő Balogh megmaradt gombnyomónak, s ezzel semmi baja láthatóan a Fidesz vezetésének; 3. a nőverő Lipők nem börtönben ül, hanem még mindig polgármester és képviselő; 4. ráadásul Lipők személyesen kérte a fideszes trafikok államilag garantált profitjának megemelését; 5. a családon belüli erőszak törvényi szabályozásánál a Fidesz fontosabbnak tartja gyorsan kifizetni a nőverő csókosokat; 6. mindezen felül Orbán maga válogatta össze ezt a fekete sereget, ezért neki kell felelnie is érte.

Amint megérkezett a miniszterelnöki válasz természetesen közzéteszem. Kötve hiszem ugyanakkor, hogy Orbánnak bármilyen épkézláb válasza lehetne ezekre a kérdésekre. Márpedig egy párt, melynek képviselői között csakúgy sorjáznak az erőszakos, nőverő, korrupt politikusok, az joggal veri ki a biztosítékot a társadalom többségénél.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 88 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
silvester
2013. május 10. 16:10
Verte vagy nem verte azt már az ország nagy része tudja.De kipás,az ártatlanság vélelme mindenkit megillet,neked ezt tudnod kéne.Mi a f..szért ülsz a parlamentben he még ezzel sem vagy tisztában.Nem tudsz te semmit,de a munkanélkül kép?viselőként kapott járandóság jól jön.Ja néha pofázni kell érte bizonyos hülyeségeket.2014-re gondolj,menni kell valahova máshová napot lopni.
neven
2013. május 10. 16:08
Józsa István maszopos képviselőnek is tetszik feltenni néhány kérdést?!
neven
2013. május 10. 16:06
Ez sem tudja már, hogy mit beszél...
várúr
2013. május 10. 15:38
Scheiring, korunk Petőfije... Honnan ez a lázas buzgalom? Már egy bepiált képviselőért is Orbán felel? Egy képviselőért, akinek a gyerekei hazug vádaskodásért feljelentették a saját anyjukat? Te visongsz itten Scheiring, akinek még a minipártja se volt képes egyben maradni? Te osztod az észt kispajtás? Mi lesz veled jövőre, ha el kell menned dolgozni?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!