Térj be hozzánk drága vendég, tündökölj ránk fényözön

2013. május 24. 13:33

Az ember gyermekét láttad már? Mi folyik Európában?

2013. május 24. 13:33
Rajcsányi Gellért
Mandiner

Két fekete muszlim késekkel meg hentesbárddal kivégez egy brit katonát Londonban, majd egy videófelvételen üzen elszántan az angol népnek? Agyonlövi magát a melegházassággal szemben kritikus francia történész a párizsi Notre Dame-ban? Egy napra rá radikális feminista csinál ugyanott performanszt, kigúnyolva az öngyilkosságot? A súlyos gettótelepekkel körülvett Malmöben az eurotrash popkult legmélyebb bugyrainak idiotizmusa ül tort az Eurovízión? Közben nagyon ráérő, dühös bevándorló kölykök törnek, zúznak, gyújtogatnak a stockholmi külvárosokban, a politikai korrektség mintaállamában, Svédországban?

Az ember gyermekét láttad már? Mi folyik Európában?

 

„Lángolj fel a lelkünkben szép
Égi szikra szent öröm,
Térj be hozzánk drága vendég,
Tündökölj ránk fényözön.
Egyesítsed szellemeddel,
Mit zord erkölcs szétszakít,
Testvér lészen minden ember,
Merre lengnek szárnyaid.”

(Örömóda)

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 195 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ciseaux
2013. május 25. 19:51
Az a tipusú faji-vallási-ethnikai erőszak, ami a nyugati nagyvárosokban mindennapos, nálunk, Istennek hála!, nem létezik, ennek dacára Magyarországot megállás nélkül rasszistázzák, antiszemitázzák. az u.m. "civil szervezetek" és a nemzetközi "multi-kulti-liberális "enforcer"-ek. Csak nemrég, Máj. 1. történt az alábbi eset, Stockholm-tól kb. 100 km-re, Eskilstuna-ban, amiről egyetlen magyar média sem számolt be. A svéd "jobbik" ünnepelte Május Elsejét, ami nem tetszett a baloldali ifjaknak, akik a baloldalra jellemző "békés" ellentüntetéssel, spontán, kövekkel dobálták a jobboldaliakat, és....: http://www.vice.com/en_uk/vice-news/teenage-riot-may-day-in-eskilstuna
Oldgóbé
2013. május 25. 12:07
Tovább tombol a multikulturális liberálizmus Svédországban. Már ovódákat és iskolákat gyújtogatnak,kik is???
Nemhivo
2013. május 25. 11:23
...annyira nyomorult dolog ez az "amerikafikázás"... ...minden bajnak az USA az oka...de ha meg baj van ...akkor segítsen megoldani az USA.. ..ez szánalmas... Amúgy meg az EU problémáiról szól a cikk, de erre meg megoldás lehetne az adott országból, vagy az EU-ból való végleges kitiltás. Ha a hülye néger nem értékeli a helyzetét,...menjen vissza Nigériába, vagy ahová befogadják...miután munkatáborban eltöltötte azt a 30 évet, amit a gyilkosságért minimum kiszabnak. Kocsigyújtogatás...3X megfognak,..kitoloncolás! Ennek nincs köze a valláshoz, és semmiféle ideológiához.
ciseaux
2013. május 25. 09:52
A "nyugati tipusú liberális demikrácia" egyik terméke: http://gawker.com/5969361/swedish-teen-girls-riot-over-call-for-sluts-on-instagram
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!