Íme a ti Alkotmányotok

2013. május 11. 14:55

Hatalmát a nép örökös időkre a Szent Államra, és annak képviselőjére, a Legfőbb Orbánra ruházza át.

2013. május 11. 14:55
HaFr
1000 leütés

„1.

Hatalmát a nép örökös időkre a Szent Államra, és annak képviselőjére, a Legfőbb Orbánra ruházza át. Az Állam működéséről, csakúgy, mint az időről-időre megeső képviselőválasztások rendjéről a Legfőbb Orbán intézkedik. (Nevezzük ezt a Paragrafust Szent Egyszerűséggel az Etatizmus Paragrafusának.)

2.

A Szent Államot megerősítjük az Átláthatatlanság, a Megkérdőjelezhetetlenség és az Aktuális Ideológia Misztériumában. A Szent Állam Megszemélyesítője a mindenkori Legfőbb Orbán. (Nevezzük ezt a Paragrafust Szent Egyszerűséggel a Megtévesztés Paragrafusának.)

3.

A Szent Állam funkcióit a Legfőbb Orbán vezetésével az unokaöccsök, barátok és üzlettársak gyakorolják. (Nevezzük ezt a Paragrafust Szent Egyszerűséggel a Nepotizmus Paragrafusának.)

4.

Végül e Szent Alkotmány beterjesztője, elfogadója és mindenkori őrzője kinyilvánítja akaratát, hogy az Országban a Szent Alkotmány az Örökkévalóságig fennmaradjon, belőle minden Állami Intézkedés levezethető lehessen, nem kizárólagosan ideértve a polgári jogok felfüggesztését (az 1. Paragrafus alapján), a Gyávák Kiközösítése a Szent Nemzettestből programot (a 2. Paragrafus alapján) és az »Aki nem dolgozik, ne is egyék« ősi elvét (a 3. Paragrafus alapján).

Dátum, aláírás, két félkevert –

VÉGE (Nevetsz? Abszurdnak találod? A bloggert meg hülyének? A lelked rajta.)”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
jumanji
2013. május 12. 11:26
Az a baj hogy nem igazán adtak még a JB pofájára!! Jobb helyeken simogatnák a téglát vagy szöges drótba lennének bebugyolálva!
Toportyán zsóti
2013. május 12. 10:47
Szegény 4-szertákolók,lassan ráébrednek saját sírjukat ásták meg az utóbbi 3 év alatt.Be is vannak rezelve rendesen,pánikszerűen nyúlnak le mindent,azt is amit csak a következő 4 évben akartak csak,pedig ezzel már a legitimitásukat is elvszítik!
GáborGábor
2013. május 12. 10:41
Van egy rossz hírem a szerző, és a hozzá hasonló ballibsik számára, nincs olyan, hogy a "ti alkotmányotok"... Ez mindenki alkotmánya, mindenkire egyformán vonatkozik, joghatályában ugyan úgy kötelező ballibsikre mint jobberekre...:))) egy esélyetek van ellene, ha elhúztak innen a "napfènyes nyugatra", és ott majd élhettek békében az iszlám saría utmutatásai szerint és nem kell a "keresztény magyar alkotmány"
GáborGábor
2013. május 12. 10:26
Ez meg mííí??? Politikai elemzésnek hazug, és dilettáns, humornak meg iszonyú gyenge... Mi lehetett a szerző szándéka??? Vagy csak egy tévedésről van szó, a srác tévedésből "kikopipésztelte" a pszichiátriai zárójelentését???
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!