Welcome ByeAlex

2013. május 21. 13:25

Kedves Alex, tedd le a keretes nagypapa szemüvegedet és a telefon kattintgatása helyett nézz mások szemébe, mert amúgy értelmes dolgokat mondasz.

2013. május 21. 13:25
Fehér Zoltán
Kerdem

„ByeAlex svédországi kiutazása előtt többször elmondta, hogy nem tör sikerre, nem akar nyerni. Tizedik helyezésével ugyanakkor sok ember szerint szép eredményt ért, függetlenül attól, hogy miért is szavazták rá – zenéje, a lányoknak bejövő külseje, a magyar nyelv szépsége, a minimál-őszintesége, magyarsága miatt? Kedves Alex, ha sok embert megérintettél egy tömegeknek szóló eseményen, akkor nem lehetsz antiszociális, mert kíváncsiak rád. Vegyél fel fűzős cipőt, engedd le bokáig a nem-szűk farmered, tedd le a keretes nagypapa szemüvegedet és a telefon kattintgatása helyett nézz mások szemébe, mert amúgy értelmes dolgokat mondasz.

Például számomra nagyon szimpatikus volt az a kedves megjegyzésed a verseny után, pünkösd előtt, miszerint »nem gondoltam, hogy ennyire igénybe veszi az embert ez a két hét, várom már, hogy hazamehessek lepihenni. Alig várom, hogy taxiba szálljak, és elmehessek a bazilika előtt, és azt érezhessem, végre itthon vagyok«.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gnoldeah
2013. június 22. 01:00
Sőt, azt ís írhatta volna, hogy Isten hozott, IstenveledSándor! :P
cattus
2013. május 26. 20:50
Nem ráhúzzák, ő öltözködik úgy mint egy hipszter. Régen voltak a punkok, a rockerek, a deszkások stb. Ez egy stílus, ha ő így érzi jól magát, nincs ezzel semmi gond.
Übermayer
2013. május 26. 20:49
ki a faszom az a Fehér Zoltán, hogy megmondja, ki mileyn ruhába járjon, meg hogyan fésülködjön?
pic
2013. május 26. 20:48
Miért kell Alexre minden áron ráhúzni,hogy hipszter. Jönnek itt marha okos emberek és megmagyarázzák ByeAlexet. Ez nem egy kutyakiállítás,ahol felsorolják az illető fajta paramétereit.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!