A jó király és a seggfejek

2013. április 10. 13:03

A te jó királyod, kisfiam, az a koszos tolvaj, aki például Simicska Lajos zsebébe tömködi a pénzünket, vagyis mandinerből a saját zsebébe.

2013. április 10. 13:03
Tóta W. Árpád
hvg.hu

„A jó király betiltotta a seggfejek tüntetését – írja a Mandiner szerzője, majd felvilágosítja a tudatlan közönséget, hogy ez a konzervatív hatalomgyakorlás lényege: leszarni a jogi kereteket, és megtenni tűzön-vízen át, amit a jó király jónak gondol.

Elmondjuk, miért hülye. (Közben feszt töprengünk azon, vajon mi okozhatja, hogy a kormánypárti tutibloggerek ennyire ragaszkodnak az inkognitóhoz. Talán nem csengene olyan jól a védőbeszéd névvel és beosztással?)

A te jó királyod, kisfiam, az a koszos tolvaj, aki például Simicska Lajos zsebébe tömködi a pénzünket, vagyis mandinerből a saját zsebébe. Ebben nagy segítségére van, ha leszarhatja a jogi kereteket.

A jó király az a seggfej, aki kitünteti a nácik kedvenc mulatószenekarát, a Szálasit dicsőítő régészt és Szaniszló Ferencet. Igen, a nemzeti érzelmű motorosok bukójában nyilván ott dönget többek között a Kárpátia, szegények pedig aligha értik a jó király észjárását ezek után. És nemcsak ők nem értik.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 106 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gary_cooper
2013. április 11. 21:46
Tóta W. egy seggfej.
Nick:Hornby
2013. április 10. 20:55
Ideges a baloldal, zsidóhörgést hallok! Ilyenkor mindig jókedvem lesz, ha meglátom a munkásőrt, a quborost és tásrsait!!! Hajrá Magyarország!!! :-)
francúzis
2013. április 10. 16:45
Tóta W megint jót írt, de ebből még bajom is lehet itt a mandin! Tényleg nem tudják hová tenni a semlegességüket! Mármint a mandi szerkesztősége! Tegnap volt a főszerkesztő írása, ami az elején elítélte az Adj gázt, de aztán valahogy beállt mögéjük! Nem tiszta, hogy miért nem mondjuk ki azt, hogy ez tuti, hanem sunnyogunk! Ez a mandi!
geraz51
2013. április 10. 16:31
Az,hogy ez a szerencsétlen korcs mit ír az lényegtelen.Az viszont igen:NEM VOLT MANYUP!Egy elhibázott törvény amely a kötelező nyugdíjjárulék egy részét kihelyezte az erre szakosodott pénztárakba a munkavállaló nevére és egyetértésével.Ez a pénz hiányzott az államkincstárból,ezért az államnak állandóan ki kellett egészítenie a nyugdíjkifizetést.Nem véletlen,hogy 45 éves kortól már nem lehetett belépni.Amíg a korosztályok egymást tartják el "elosztó-kirovó"addig ennek nincs értelme.Saját megtakarításokat oda lehet fizetni ahova akarják,aztán vagy kamatozik vagy nem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!