Az ellenünk indított támadások nem győznek le bennünket...

2013. április 11. 13:32

...amíg a kormány bírja a lakosság támogatását.

2013. április 11. 13:32
Surján László
Facebook

Az ember azt hihette, hogy a magyar elnökség idején zajló heves támadások előbb utóbb lecsengenek. Tévedtünk, a támadások folyamatosak lettek. Egyfajta állóháború tört ki, s idézhetjük a regénycímet: Nyugaton a helyzet változatlan. A vádak és cáfolatok ritmikus változása Ezópusnak a farkasról és a bárányról szóló meséjét juttatta eszembe. Úgy látszik, nincs új a Nap alatt. Persze a farkas ereje és a bárány kiszolgáltatottsága nem írja le pontosan a mostani erőviszonyokat, de tudjuk, minden hasonlat sántít. Az ellenünk indított támadások nem győznek le bennünket, amíg a kormány bírja a lakosság támogatását.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
basatu
2013. április 12. 05:48
Persze néhány bevándorló támogatja őket,meg néhány akik belőlük élnek,a többi meg elfelejtette hogy ha tovább akar élniakkor azért tenni kéne valamit.Ez az ország egy halott ország,a parlament meg csurdig tele van ostoba képmutató hazug tolvajokkal!
BőröndÖdön
2013. április 11. 18:23
Laci bá',nem érzi magát idegen testként a civilizált Európában?
states
2013. április 11. 18:09
Azért az megnyugtató, hogy ez az úgynevezett baloldal semmit nem változott 1956 óta, akkor szovjet tankokon érkeztek együtt a megszállókkal, megjegyzem, már 45-ben is, most ugyanezzel próbálkoznak, külföldi beavatkozással akarták először megbuktatni a törvényes kormányt, majd mikor ez nem sikerült, akkor a választásokra akarnak a külfölddel olyan helyzetet teremtetni, hogy csak ők nyerhessenek. Pechjükre azonban a magyar választónak a gyomra egyre inkább kifordul a módszereiktől, az újabb és újabb minden mindegy, csak vissza a hatalomba eszközeiktől. A manifeszt hazaárulásaiktól.
IgazságosIzomViktor.
2013. április 11. 17:20
Hát a kormány bírni fogja Surján úr!Még pár rezsicsökkentés és megvan az új 2/3.Ha meg még akkor is szoros az állás,akkor Orbi kioszt még nyalókákat,és már le is van törölve a baloldal.Meg Európa is. De azért szíveskedjék jobban tájékozódni,ugyanis a zembereknek majdnem 70%ának már teli a púpja a Fidesszel,és kormányváltást akar..Ez persze messze nem azt jelenti hogy ők mind a baloldalra szavaznak.Úgyhogy elő az újabb rezsicsökkentéssel és nyalókákkal.Hajrá Fityesz!Hajrá Magyarok!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!