A hangot Sipos F. Tamásban találtuk meg

2013. április 25. 19:54

Cipő pótolhatatlan, ugyanakkor hisszük, hogy a legtöbbet a színpadon tehetjük az „Őrzésért” azért, hogy versei, dalai a zenénkkel együtt fennmaradhassanak.

2013. április 25. 19:54
Republic
Facebook

Tudjuk, hogy semmi sem lesz már ugyanolyan mint régen volt.

Cipő pótolhatatlan, ugyanakkor hisszük, hogy a legtöbbet a színpadon tehetjük az »Őrzésért« azért, hogy versei, dalai a zenénkkel együtt fennmaradhassanak. 

Ahhoz, hogy ezt méltó módon tehessük, szükség van egy olyan segítő »hangra«, aki közreműködik a dalokban. 

Ezt a hangot Sipos F. Tamásban találtuk meg, aki eddig is ezer szállal kötődött hozzánk. Több mint negyed százada, az 1988-as Interpop fesztiválon kötöttünk barátságot, ahol egymás után lépett színpadra Patai Tamás a Moho Sapiens, Nagy László Attila a Fan - Fan, Boros Csaba a Känguru és Sipos F. Tamás az Exotic színeiben. Később Cipő és Tamás is megismerték egymást Czakó Ildikó (Gombóc) személyén keresztül (ő nevezte el Lacit Cipőnek).

Végül egy misztikus párhuzam: Sipos F. Tamásnak - akárcsak a zenekarnak – február 23-án van a születésnapja!

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ganyé
2013. május 22. 23:52
Lehet ezt csűrni-csavarni...De az egyesség teljesen világos! Ha bárki meghal vagy kiválik, az együttes megszűnik!!! Ez ami most megy, kizárólag Boros és a menedzser pénz hajhászásáról szól... A Republic feloszlott!!!!!!
Ezért regisztráltam
2013. május 18. 13:50
Bocs, Papp Sándor Zsigmond (tudtam, hogy elrontom).
Ezért regisztráltam
2013. május 18. 13:48
Nagyjából jól megírta Papp Zsigmond Sándor a nol-on: "És igen, jó volt, nagyon jó volt Cipő érces hangja, antisztársága (igaz, akkoriban még azt sem tudtuk, hogy mi fán terem a celeb). Aztán jöttek sorra a nagylemezek, az egész országot megtáncoltató sramli, a Szállj el kismadár, a Csillagok, csillagok és a 67-es úton, meg minden más. De sajnos egyre kevesebb lett a Furcsa magasban és egyre több az ugyanazt a kétszáz szót és néhány akkordot forgató tucatdal. A szinte öngyilkos szorgalom, a minden évben lemezt szülő igyekezet kikezdte a frissességet, az iróniát. Pedig a népzenével összeölelkező egyszerűség még rengeteg jó dalt adott nekünk, és a kilencvenes évek elején elképzelhetetlen volt egy házibuli Republic-sláger nélkül, mert működött a gyár, ömlött a szén, mind a tizenhat tonna."
Ezért regisztráltam
2013. május 08. 05:49
mondjuk, hogy azóta, nekem az kb. mulatós zene. (ez az elcsuklós hangon éneklés meg az umtatta nekem nagyon nem jött be) Sipos F. és a Tabár-fivérek* viszont szerintem nagyot alkottak, kár, hogy mindenki csak a Trabantot ismeri tőlük (ami maga sem egy rossz szám) ____ *persze a többi/további zenekari tagról sem elfelejtkezve...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!