Félmeztelen diáklányok

2013. április 24. 08:23

Moszkvában félmeztelen diáklányok követelték az oktatási miniszter távozását. Miniszter nálunk is van. Nem ártana, ha távozna. Nos, diáklányok?

2013. április 24. 08:23
Munkáspárt
munkaspart.hu

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tuti
2013. április 24. 12:00
Szerintem jelentősen nagyobb lenne az érdeklődés a tüntetésük iránt, a a lányok félmeztelenül tüntetnének. Ha teljesen, akkor tömegeket tudnának oda vonzani. De nem jó náluk a PR munka. A Ron Werbernek csak a gyűlölet fontos az esztétikum nem!
Csigorin
2013. április 24. 11:51
Lajk :) ven kecskek is nyalnak a ... sot, ha nem feketeztek volna el a kulakok ugye?
Locassen
2013. április 24. 10:48
Kedves Thürmer elvtárs, Aggodalommal vegyes értetlenkedéssel olvastam minapi kommünikéjüket a nacionálburzsoá orosz és magyar kormányok megdöntésének módozatáról. Önök szerint a munkásmozgalom harcmodorának szerves részét kell képezze a frivolitás és az erkölcstelenség. Ezzel szemben az SZK(b)P számtalanszor hangsúlyozta, hogy a fiatalok körében terjedő szabadosság veszélyezteti a szocialista fejlődést és a kommunista haza védelmét. E tárgyban bőséges felvilágosítást nyújt a Komszomolszkaja Pravda 1938-as évszáma; amennyiben további iránymutatásra van szükségük, készséggel küldünk egy tanácsadó elvtársat, aki tisztázza az esetleges félreértéseket. Egyúttal szeretném felhívni a figyelmét arra, hogy a jelenlegi feszült nemzetközi helyzetben bármilyen elhajlás a párt irányvonalától rendkívüli veszélyeket hordoz magában, és mi nem fogunk habozni, hogy csírájában fojtsuk el ezeket a devianciákat. Szeretném kifejezni abbeli reményemet is, hogy az elvtársakat nem kell emiatt, vagy más problémák miatt Moszkvába hívatnunk, de ha szükségesnek ítéljük, akkor ezt is meg fogjuk tenni; hasonló lépéseket már tettünk a Komszomol néhány forrófejű tagjával szemben. Elvtársi üdvözlettel, V.SZ. Kononyenko másodtitkár SZK(b)P KB
linnet
2013. április 24. 10:47
És a félmeztelen diákfiúk nem kellenek? Mi ez a kirekesztés elvtársak?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!