Orbán krampusztánca

2013. április 22. 07:30

Látjuk, Orbán, miután nemzetközi híre csak egy hajszállal jobb, mint a krampuszé, most igyekszik jópontokat gyűjteni. Csakhát ezt is a maga zsebdiktátori tempójában.

2013. április 22. 07:30
Dési János
Dési János
Népszava

Ha innen nézzük, kifejezetten üdvözítő, hogy végülis az előre eltervezett módon nem sikerült megtartani az »Adj gázt« címre hallgató provokációt. Majd május elején újra próbálkoznak, igaz, akkor úgynevezett anticionista megmozdulást szerveznek, éppen arra a napra, amikor a Zsidó Világkongresszus tartja konferenciáját Budapesten. Az is virtigli antiszemita megmozdulás lesz, ne tessék félteni őket - csak azt hiszik, ha Izrael ellenesek, akkor szalonképesebbnek tűnnek. Pedig dehogy. Potenciális gyilkosok ők, így is úgyis.

A másik viszont, hogy miközben tényleg azt gondolom, hogy minden erővel vissza kell szorítani ezeket a figurákat, mégsem az a megoldás, hogy a miniszterelnök majd eldönti, ki mikor, hova és miért vonulhat, mit mondhat, írhat, miről szónokolhat. (...)

Látjuk, Orbán, miután nemzetközi híre csak egy hajszállal jobb, mint a krampuszé, most igyekszik jópontokat gyűjteni. Csakhát ezt is a maga zsebdiktátori tempójában. Örülünk, hogy azt mondja, semmiféle rasszista megnyilvánulásnak nem szabad helyet adni - most már csak az kellene, hogy ezt demokrata módra tegye és legalább saját magát vegye komolyan. És fejezze be a pávanásztáncot a Jobbik szavazói felé

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 114 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Monkey4you
2013. április 22. 19:14
Hülyegyerek! Kirúgták a haverodat a KIKA-tól!!! http://www.handelsblatt.com/unternehmen/it-medien/verdacht-der-untreue-mdr-kuendigt-kika-programmchef/7931262.html ------- Ezek vagytok ti! Tolvajbanda!!!
kuwiq
2013. április 22. 13:05
Ez most különösen jól sikerültsége miatt került ide, vagy mert mert olyan képtelen baromságok tömegét hordta össze, hogy az már majdnem szórakoztató? Az elvtárs lassan saját jogon, mint szintén a gyűlölettől véglegesen leépült agyú publikálhatna a zamerikai népszagában is! Mondjuk, a "kedves vezető"-t hiányoltam, de aztán rájöttem, hogy ez már a leépülés része, egyszerűen kifelejtette. Az a fránya demencia!
miloka
2013. április 22. 13:04
Ceterum censeo: hülye és aljas vagy Dési.
Magyargyerek 2.0
2013. április 22. 12:54
Te pedig egy potenciális kis hazátlan magyargyűlölő köcsög vagy, zsebnyúlszájú Dési. apropó, ez a pávatánc most olyan divatos szó, mint a nettónáci?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!