Ami nekünk nem tetszik

2013. április 09. 14:57

Mi a garanciája annak, hogy legközelebb nem a melegfelvonulást fogják majd megakadályozni?

2013. április 09. 14:57
Captain
Papírhajó

„Tény, hogy a motorosok kétségbe vonják egy közösség emberi méltósághoz és élethez való jogát. De ha precedenst teremtünk azzal, hogy egy bejelentett és elfogadott vonulást utólag mégsem engedélyezünk bizonyos erkölcsi minimumokra hivatkozva, akkor mi a garanciája annak, hogy legközelebb nem a melegfelvonulást fogják majd megakadályozni, mondván, hogy a Bazilika mögött halad el és sérti a keresztény közösséget?

És noha a melegfelvonulás és a motorosok vonulása szerintem sem összehasonlítható, egy bizonyos szempontból nézve mégis az, hiszen vannak, akik szerint az LMBT-közösség tagjai sértik mások élethez és emberi méltósághoz való jogát. Vagy ez a vélemény már gyűlöletbeszéd?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
korona
2013. április 10. 04:43
És ha a Szent István Napi körmenetet fogják betiltani a zsidók?
sagramor
2013. április 09. 20:07
baszki ilyen a világon nincs.
bolá
2013. április 09. 18:25
Remélem semmi!
Gombóc XVI. Artúr
2013. április 09. 18:08
Ha már melegfelvonulás. Ott nem a meleg emberekkel van a baj, hanem a rózsaszín tangás, Bibliának látszó könyvet lóbáló "fiúkkal". Merthogy a felvonulás ugye arról szólna, hogy ők is ugyanolyanok mint a heteroszexuális emberek. Ezt én el is fogadom, hiszen ez így is van, de akkor miért engedik be maguk közé ezeket a nőnek látszó izéket? Mert ezek miatt dobálják meg az ostobák a felvonulást. Vagy ez azért van, mert így lehet sajnáltatni magukat?? Nem értem...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!