Halálnak kufárai

2013. április 12. 16:30

Szalai Annamária óriási harcot vívott a médiában, így – akarva-akaratlanul – rengeteg ellenfelet és ellenséget szerzett magának. Előbbiek búcsúztatják. Utóbbiak „bűneit” sorolják.

2013. április 12. 16:30
Bazsó Bálint
Jobbegyenes

„Ma a részvét, a megbocsátás, és az emlékezés ideje van. Ehelyett a HVG-s Polyák Gábor sértettsége okán, hiszen nem lett belőle ORTT elnök, pont ma érezte szükségét publicisztikájában felsorolni Szalai Annamária »bűneit«, hogy utolsó mondatában cinikusan hozzábiggyeszthesse: »Nyugodjon békében«. Az index szerkesztője pedig úgy gondolta: most kell felemlegetni azt is, hogy Szalai Annamária 1991-ben egy erotikus lapot szerkesztett, értsd: bort ivott, vizet prédikált.

Ezt szabad, de nem ma.

Miközben ezt lehet másként is. Úgy, mint az MSZP-s Ujhelyi István, vagy a jobbikos Pörzse Sándor. Mert tudják azt, mi a helyes, mi a kötelesség ilyenkor. Az emlékezés, a búcsúszó, a megbocsájtó elengedés magunkat emel emberré. Szalai Annamária óriási harcot vívott a médiában, így – akarva-akaratlanul – rengeteg ellenfelet és ellenséget szerzett magának. Előbbiek búcsúztatják. Utóbbiak »bűneit« sorolják.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sebaj Tóbiás
2013. szeptember 16. 17:44
Ha a hibáit sorolni ízléstelenség halála napján, akkor a még ki sem hűlt teteme felett politkai agitációt rendezni az egyenesen hullagyalázás.
Sebaj Tóbiás
2013. szeptember 16. 17:43
Mert akármilyen is volt ,egy ember volt, aki meghalt. Betegen is dolgozott amíg lehetett. Hogy mit és hogyan az más kérdés. De ne legyünk már állatok, akik rögtön nekiesnek a dögnek. Adjuk meg neki a kijáró kegyeletet legalább amíg eltemetik. Utána lehet értékelni a viselt dolgait.
micream
2013. április 18. 21:33
azért mégis furcsa az a párt amelyiknek darabolós gyilkosságot tervez a képviselője, elítélt gyilkost alkalmaznak, a szakértőjük idős embereket üt le és rugdal meg mert lassan mennek át az úttesten a kocsija előtt. ja és az elnöke baltás gyilkost enged szabadon kétes biznisz reményében. és a kéthéten belül javul a közbiztonság keretében erdélyi magyart vernek agyon rendőrök, aki a halála után már csak román állampolgár
micream
2013. április 18. 21:33
amikor szabadon engedte a felcsuti a baltás gyilkost, nem jutott eszébe ez a cím?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!