Ezt töltse ki, ha nem akar fizetni!

2013. március 12. 14:16

A jó kurva anyjukat a bankoknak, ugye?

2013. március 12. 14:16
Nyüzsi
hvg.hu

Igaznak tartja azt a megállapítást, hogy »a kormány rezsicsökkentésről hozott döntései ellen a magyarországi gáz- és energiaszolgáltatók összefogtak, és az általuk benyújtott kereseteket a bíróság feltűnő gyorsasággal tárgyalta meg, és feltűnő gyorsasággal hozott első fokon ítéletet, ami komoly veszélyt jelent a magyar családokra nézve«?

   Igen

   Abszolút

   Teljes mértékben

Ne az emberekkel fizettessék meg?

   Igen, azaz ne

   Hát, ne

   Csak a Bajnaival

A jó kurva anyjukat a bankoknak, ugye?

   Igen

   Meg a multikét is

   Nem, de a véleményem nem számít, mert bankár vagyok, illetve egyéb gazdasági érdekcsoport képviselője, úgyhogy az első választ jelölöm meg”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
1120
2013. március 13. 01:53
"A jó kurva anyjukat a bankoknak, ugye?" Igen. Habár ez még semmi... Az arcpirító enyveskezűek ott fognak lógni a lámpavasakon...csak még nem hiszik el - pedig így lesz!
tarapptarapp
2013. március 12. 18:22
Árulja már el valaki, KI a FNAK akarják gyűjteni a rezsicsökkentést támogató aláírásokat? A nemzetet támadó mindenféle ellenségeknek az orra alá dugják? Beviszik az EOnhoz?? Vagy maguknak gyűjtik, h elalvás előtt olvasgathassák az ágyikóban? Most komolyan...
CzudarMiska
2013. március 12. 18:15
Mondja?Nyüzsi ezen írásait megküldi ugye a művelt Nyugatnak is? Vagy csak az Amerika-Izrael vonalnak? Amúgy a kurva anyjukat a bankoknak.De nem csak nekik,Nyüzsi.
stoelting
2013. március 12. 17:54
1. Kérdés: Tök jó dolog a rezsicsökkentés. Persze, amint felvásárolja a kormány a szolgáltatókat, nem gonosz, családellenes mágnásokként fognak szerepelni a propagandában, hanem ésszerű áremelésekről lesz szó. 2. Kérdés: Nem, tényleg nem az emberek fizetik meg! A vállalkozások... 3. A bankgyűlölet szítása helyett többre vezetne a szerződések felülvizsgálata... persze azzal nem lehet szavazótábort hergelni. Na mindegy. A bank és az ügyfél is nyert volna a devizahitelen szerencsés helyzetben. Nyilván a kockázaton is osztozni kell. Normális országban ennek a képletnek egyik oldalát sem vitatnák, de nálunk a hisztéria érdekében az egyik oldalt vitatják, és csak a bankok - kétségtelenül inkorrekt - eljárásáról van szó.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!